کد خبر : 153475
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ - 14:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استرداد ۱۵۰۰ زندانی ایرانی به کشور

استرداد ۱۵۰۰ زندانی ایرانی به کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین ذوالفقاری طی سخنانی در ابتدای نشست خبری خود با ارائه گزارشی از اقدامات هفت سال گذشته در حوزه امنیتی انتظامی وزارت کشور، اظهار کرد: با توجه به اعتباراتی که دولت و مجلس به وزارت کشور اختصاص داده، حدود ۳۰۰ کیلومتر انسداد مرز و ۲۲۷ پاسگاه مرزی افتتاح شد و بیش از هزار کیلومتر جاده‌ ایجاد شد تا گازرسانی و آبرسانی به ۳۲۵ پاسگاه مرزی خدمات ارائه شود.

وی تأکید کرد: امیدواریم خلأهای مرزی شرق کشور هم در آینده پوشش داده شود.

ذوالفقاری با اشاره به استرداد زندانیان ایرانی در کشورهای همسایه، گفت: با هماهنگی وزارت خارجه حدود ۱۵۰۰ زندانی که در کشورهای پاکستان و عراق زندانی بودند، استرداد شدند که در اینجا دوران مجازات خود را بگذرانند.

اخبار مرتبط:
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: بارش برف در محورهای غرب و جنوب استان اصفهان آغاز شده و محورهای این مناطق لغزنده است.

تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن
تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از نهایی شدن جمع‌بندی‌ها برای تأمین بخشی از منابع مالی پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان–تهران از طریق مولدسازی اراضی راه‌آهن خبر داد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، از امدادرسانی گسترده نجاتگران این جمعیت به آسیب‌دیدگان حوادث جوی در سطح استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است