کد خبر : 153287
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - 09:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزارت بهداشت: دادستانی به اظهارات تبریزیان رسیدگی کند

وزارت بهداشت: دادستانی به اظهارات تبریزیان رسیدگی کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو: مواضع جاهلانه و خرافی این فرد (تبریزیان) به افکار عمومی و به وجهه روحانیت آسیب جدی زده، او و اطرافیانش همچنان به رفتارهای خلاف جریان سلامت عمومی ادامه می‌دهند. مدعی‎العموم از جنبه دفاع از حقوق عامه می‌تواند موضوع را پیگیری کنند.

 

تبریزیان اخیرا ادعا کرده «کسانی که واکسن می‌‌زنند میکروچیپ دارند و دچار تغییر ژنتیکی شدند و ژن ایمان و اخلاق و نجابت را از دست دادند و تمایل به همجنس‌بازی پیدا می‌کنند».

اخبار مرتبط:
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد

معاون استاندار اصفهان با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا در اردیبهشت‌ماه سال آینده، از انجام برنامه‌ریزی برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان خبر داد.

رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید
رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید

عضو شورای شهر اصفهان با هشدار نسبت به خطر انحراف‌های غیرضروری در رینگ چهارم گفت: مسیر باید بدون تعلل، مستقیم، اصولی و با هدف حفظ ایمنی و منافع بلندمدت شهر تعیین تکلیف شود.

نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد
نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان با هشدار نسبت به بحران آب و آلودگی هوا، این دو چالش را تهدیدی جدی برای سلامت و آینده استان دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است