کد خبر : 153202
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ - 15:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سفر به کدام شهر ها در تعطیلات ۲۲ بهمن ممنوع است؟

سفر به کدام شهر ها در تعطیلات ۲۲ بهمن ممنوع است؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛  پلیس راهور ناجا اواخر هفته گذشته روی دستور ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که تردد خودروهای غیربومی به استان‌های مازندران، گیلان و گلستان به اضافه شهرهای مشهد، بندرعباس، اصفهان، شیراز، بوشهر و جزیره قشم و کیش تا اطلاع بعدی ممنوع بوده و جریمه متخلفان نیز ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

روز شنبه ۱۸ بهمن‌ماه نیز سخنگوی ستاد ملی کرونا از خیز این ویروس در بیشتر شهرهای کشور خبر داد و اعلام کرد که ۳۶ شهر در استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان شمالی، سمنان، کرمانشاه، گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان، همدان و یزد نارنجی شده و در وضعیت پرخطر قرار گرفته‌اند.

طبق آخرین اعلام قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا که مسؤولیت آن با وزارت کشور است، تردد پلاک‌های غیربومی در مناطق نارنجی مشمول ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شود.

سیما لاری، سخنگوی وزارت بهداشت شهرهای پرخطر و نقاط بحرانی را که ممنوعیت تردد شامل حال آن‌ها می‌شود به تفکیک این‌گونه اعلام کرده است: عجب‌شیر در آذربایجان شرقی، زواره و اردستان در اصفهان، اسفراین در خراسان شمالی، گرمسار و ایوانکی در سمنان، بافت در کرمان، پاوه در کرمانشاه، بندرگز و کردکوی در گلستان، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رشت، رودبار، رودسر، صومعه‌سرا و لاهیجان در گیلان، آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، قائم‌شهر، محمودآباد، نکا و نوشهر در مازندران، بستک، بندرلنگه، قشم، هنگام، لارک، هرمز، کیش، لاوان و هندورابی در هرمزگان، بهار، تویسرکان، رزن و درگزین در همدان و ابرکوه در یزد.

استاندار تهران نیز اعلام کرده مجوز سفر در تعطیلات پیش‌ رو (۲۲ بهمن) صادر نخواهد شد و خروج از تهران به مقصد این شهرها ممنوع است. گزارش‌های مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای در بازه زمانی ۲۳ دی‌ماه تا دوم بهمن‌ماه که برابر با کاهش منع تردد بین‌شهری و همزمان با یک تعطیلی میان هفته بود، حاکی از این است که تهرانی‌ها در کنار شهروندان البرز بیشترین تردد را در میان استان‌های شمالی و هرمزگان داشته‌اند.

استاندار همدان هم با افزایش تعداد شهرهای نارنجی در این استان، اعلام کرد: ورود خودروهای شخصی با پلاک بومی از شهرهای نارنجی به سایر شهرها و ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به شهرهای نارنجی ممنوع است.

استاندار هرمزگان نیز بیشتر از دو هفته است که ورود خودروهای غیربومی به این استان و بویژه جزایر قشم و کیش و برپایی چادر مسافرتی در سواحل و بوستان‌ها را ممنوع اعلام کرده اما همچنان تردد به این استان و برپایی چادر مسافرتی در سواحل درحال انجام است. همراه داشتن تست منفی کرونا شرط دیگر سفر به استان هرمزگان است، اما بنا بر پیگیری‌های ایسنا در بیشتر اسکله‌ها و ورودی شهرها، از مسافران به صورت رندوم ( تصادفی) این تست درخواست می‌شود.

جانشین و سخنگوی ستاد استانی مدیریت کرونا در هرمزگان هم این هفته برای چندمین بار تاکید کرد که ورود خودروهای پلاک غیربومی به شهرستان‌های بندرعباس، بندرلنگه، بستک، قشم و جزیره کیش ممنوع است و از خروج خودروهای پلاک بومی از این شهرستان‌ها نیز جلوگیری خواهد شد. علاوه بر این، ممنوعیت تردد شبانه خودروها از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد در شهرستان‌های بندرعباس، بندرلنگه، بستک و قشم اعمال می‌شود.

آمارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد نقاط امن در کشور رو به کاهش است؛ علیرضا رییسی گفته که در دو هفته گذشته (همزمان با کاهش محدودیت‌های تردد جاده‌ای)، تعداد شهرهای آبی که به نسبت شهرهای قرمز و نارنجی نقاط امن‌تری به شمار می‌آیند از ۳۰۶ به ۲۳۴ شهر کاهش یافته است. این ستاد پیش‌تر هشدار داده که اگر در یک و نیم ماه پیش ‌رو وضعیت کشور به لحاظ پراکندگی و شیوع ویروس کرونا وخیم نشود می‌توان تعطیلات نوروز کم‌دغدغه‌تری را سپری کرد. معاون گردشگری هم برقراری سفرها را به چگونگی وضعیت یک‌ونیم ماه پیش‌ رو مشروط دانسته است.

اخبار مرتبط:
عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است
عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت برگزاری مراسم چهلم جان‌باختگان را وظیفه‌ای ملی دانست و در این مسیر میدان‌داری کرد، گفت: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است.

نقدعلی، نماینده مجلس: اگر از این مرحله عبور کنیم شاخ غول را خواهیم شکست
نقدعلی، نماینده مجلس: اگر از این مرحله عبور کنیم شاخ غول را خواهیم شکست

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درباره روند مذاکرات میان ایران و آمریکا و احتمال وقوع جنگ بین دو کشور گفت: آنچه که ترامپ دنبال می‌کند، تسلیم صد درصدی ایران و تسلط کامل بر کشورمان است. این چیزی است که تردیدی در آن وجود ندارد؛ یعنی هم تجربه تاریخی حاکی از این است و هم ماهیت استکباری ایالات متحده این موضوع را نشان می‌دهد که ترامپ به چیزی کمتر از تسلیم کامل ایران و این که آمریکا سیاست‌گذار و تعیین‌کننده سرنوشت کشورمان باشد، راضی نمی‌شود.

ارسال پیامک اخطار انضباطی به دانشجویان دانشگاه‌های شریف و بهشتی/ تهدید به ممنوعیت دانشجویان از ادامه تحصیل
ارسال پیامک اخطار انضباطی به دانشجویان دانشگاه‌های شریف و بهشتی/ تهدید به ممنوعیت دانشجویان از ادامه تحصیل

براساس اطلاعات موجود، دو دانشگاه صنعتی شریف و شهید بهشتی با ارسال پیامک‌هایی برای دانشجویان شرکت‌کننده در تجمعات روزهای اخیر، نسبت به عواقب انضباطی مشارکت در این رویدادها هشدار داده‌اند. در این پیامک تصریح شده است که دانشجو «موقتاً از ادامه تحصیل محروم خواهد شد» و تصمیم‌گیری نهایی منوط به صدور رأی کمیته انضباطی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است