کد خبر : 153154
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ - 11:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ارائه مستندات جدید از سوی دولت به مجمع در رابطه با لوایح FATF

ارائه مستندات جدید از سوی دولت به مجمع در رابطه با لوایح FATF

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس‌جمهوری در رابطه با اینکه به گفته سخنگوی دولت، وی به عنوان نماینده دولت برای شرکت در جلسات کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون ارائه مستندات جدید از سوی دولت به مجمع در رابطه با لوایح FATF مأمور شده است، اظهار داشت: من نماینده دولت برای شرکت در جلسات مربوط به لوایح FATF در مجمع تشخیص هستم اما دیگر اعضای [دولت که به بحث FATF] مرتبط هستند، سر جای خود همکاری می‌کنند. ما یک تیم چهار نفره هستیم که هرکدام وظیفه‌ای داریم.

جنیدی در رابطه با اینکه آیا تاکنون جلسه‌ای در این زمینه از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام و به دعوت آنها برگزار شده است؟ گفت: من دو جلسه رفته‌ام و قرار شد تقسیم بندی موضوعی صورت گیرد و به ما ابلاغ شود تا براساس آن، اعضای ذیربط دولت حسب مورد در سطوحی که لازم است شرکت کنند و توضیحات لازم را ارائه دهند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به عودت بررسی لوایح FATF به مجمع، مستند جدیدی به مجمع ارائه خواهد شد؟، تصریح کرد: مفاد نامه رئیس‌جمهور روشن بوده و گفته شده که چه پیشنهادات جدیدی ارائه خواهد شد. برای مواردی که جزو نگرانی‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام است، امکان دادن تحفظ جدید یا بیانیه تفصیلی پیش‌بینی شده است.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان اینکه مدلی در رابطه با مسئله تحریم داده شده است، گفت: ممکن است دولت و مجمع از این منظر اختلاف دیدگاه داشته باشند که آیا این موضوع در شرایط تحریم وضعیت ما را سخت‌تر می‌کند یا نمی‌کند؟ من در یک برنامه تلویزیونی توضیح دادم چرا این اختلاف دیدگاه وجود دارد.

جنیدی بیان کرد: برای تأمین نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام، راهکار جدید ارائه شده که دقیقاً مربوط به همین دغدغه است و آن راهکار باید مورد ملاحظه و بررسی قرار گیرد و نمایندگان دولت باید بتوانند حضور پیدا کرده و تبیین کنند.

وی تاکید کرد: قبلاً سوالاتی که داده شده بود را پاسخ دادیم و علاوه بر آن در جلسات مجمع صریحاً پیشنهاد دادیم که هر ابهامی وجود دارد یا هر اطلاعات و مستنداتی می‌خواهند مشخصاً به ما اعلام کنند که قرار شد این کار صورت گیرد تا براساس آن، اطلاعاتی که مجمع می‌خواهد فراهم شود. ما منتظر هستیم موارد را بگویند.

جنیدی در رابطه با ارزیابی خود از بررسی مجدد لوایح FATF در مجمع و اینکه آیا این لوایح با اقبال مواجه می‌شوند؟ خاطرنشان کرد: من نمی‌خواهم گمانه‌زنی کنم یا قاطعانه بگویم این طرف یا آن طرف، اما در جلساتی که رفتیم هم نظر مخالف و هم نظر موافق وجود داشت.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور اظهار کرد: فکر می‌کنم بعد از طی این مسیر یعنی ارائه مجدد سوالات و پاسخ به ابهامات و مورد بحث قرار دادن تحفظ‌ها و اینکه نمایندگان دولت یعنی چهار دستگاه معاونت حقوقی، وزارت اقتصاد، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی بتوانند صحبت‌های خود را در سطوحی که خودشان لازم می‌دانند ارائه کنند، می‌توان تصمیم گرفت که ارزیابی‌شان چه بوده است.

اخبار مرتبط:
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

شمخانی: اگر مسأله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، توافق فوری در دسترس است
شمخانی: اگر مسأله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، توافق فوری در دسترس است

دبیر شورای دفاع کشور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اگر مسئله اصلی مذاکرات، عدم ساخت سلاح هسته‌ای از سوی ایران باشد، این امر منطبق بر فتوای رهبری⁩ و دکترین دفاعی ایران⁩ بوده و توافق فوری در دسترس است. ⁧ دکتر عراقچی⁩ از حمایت و اختیار کافی برای این توافق برخوردار است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است