کد خبر : 152928
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۱۷ - 14:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۸۰ فوتی و ۷۰۶۱ ابتلای جدید کرونا در کشور

۸۰ فوتی و ۷۰۶۱ ابتلای جدید کرونا در کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ از دیروز تا امروز ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۶۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۷۵ نفر از آنها بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۴۵۲ هزار و ۳۸۷ نفر رسید.

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۳۳۶ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۲۴۱ هزار و ۳۲۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

وی ادامه داد: ۳۸۱۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: تا کنون ۹ میلیون و ۵۵۷ هزار و ۶۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

اخبار مرتبط:
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی ۲ سارق زورگیر که با ورود به یک منزل و ضرب و شتم زنی سالمند 10میلیارد رسال سرقت کرده بودند، دستگیر شدند.

آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند
آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند

رئیس سازمان آتش نشانی کاشان گفت: ۸۸ نفر در عملیات های مختلف آتش نشانی کاشان در آذرماه گذشته نجات یافتند.

تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد
تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت: تمرین کامل طرح اضطراری فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان، با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی و سنجش توان مدیریت بحران دستگاه‌های مسئول برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است