کد خبر : 152885
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۱۷ - 11:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بایدن: آمریکا به دیپلماسی بازگشته است/ما می‌خواهیم تعهد خود را به جهان دوباره نشان دهیم

بایدن: آمریکا به دیپلماسی بازگشته است/ما می‌خواهیم تعهد خود را به جهان دوباره نشان دهیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا که کامالا هریس، معاون رئیس جمهوری و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه جدید همراهی‌اش می کردند، گفت: «آمریکا به جهان دیپلماسی بازگشته و نه تنها به دنبال ترمیم آسیب‌های چند سال گذشته است، بلکه رو به جلو برای حل مشکلات فعلی جهان همچون پدیده گرمایش زمین و تهدیدهای چین و روسیه علیه دموکراسی اقدام می‌کند. »

بایدن در سخنان خود در وزارت خارجه همچنین خواستار پایان یافتن جنگ یمن شد و گفت تیموتی لیندرکینگ به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امور یمن خواهد بود.
او از قطع حمایت‌های نظامی و فروش تسلیحاتی به ائتلاف عربستان خبر داد اما گفت همزمان به ریاض برای دفاع از خود در برابر حملات موشکی که «با کمک تسلیحات ساخت ایران» صورت می‌گیرد، کمک خواهد کرد.

وی همچنین عنوان داشت که خروج نیروهای آمریکایی از آلمان را که دولت دونالد ترامپ حامی آن بود، متوقف کرده و تعداد پناهجویانی  را که می‌خواهند وارد آمریکا شوند افزایش خواهد داد.

بایدن اظهار کرد: ما به دنبال بازسازی ائتلاف‌های خود هستیم. ما می‌خواهیم تعهد خود را به جهان دوباره نشان دهیم و به مقابله با چالش‌های بزرگی که با آن مواجهیم مانند پاندمی و گرمایش زمین بپردازیم و مجددا برای دموکراسی و حقوق بشر در سراسر جهان به پا خیزیم.

رییس جمهوری آمریکا در ادامه گفت که لوید آستین، وزیر دفاع قرار است درخصوص حضور و موقعیت نیروهای آمریکایی در سراسر جهان بازنگری کند تا نقش نظامی آمریکا به طور مناسب با سیاست خارجه آمریکا و اولویت‌های امنیت ملی آن هماهنگ شود.

در همین حال بایدن در سخنانش ضمن اشاره به تمدید توافق هسته‌ای «نیواستارت» که روز گذشته میان واشنگتن و مسکو امضاء شد، گفت ضمن این که به دنبال همکاری‌هایی این چنین است از ایستادن برابر ولادیمیر پوتین به علت «مداخله در انتخابات آمریکا، حملات سایبری و مسموم کردن شهروند این کشور – آلکسی ناوالنی- ابایی ندارد».

او در این سخنان به موضع «نرم دولت قبلی» برابر مسکو اشاره کرد و گفت او چنین رویکردی نخواهد داشت.

اخبار مرتبط:
اصفهان به مقصدجدیدگردشگری سلامت بیماران عراقی تبدیل می شود
اصفهان به مقصدجدیدگردشگری سلامت بیماران عراقی تبدیل می شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: اصفهان آماده است به‌عنوان قطب گردشگری سلامت منطقه، خدمات درمانی باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه را به بیماران عراقی ارائه دهد.

پلیس راه اصفهان جان ۲ کودک سرگردان در بزرگراه شرق را نجات داد
پلیس راه اصفهان جان ۲ کودک سرگردان در بزرگراه شرق را نجات داد

رئیس پلیس راه استان اصفهان از نجات ۲ کودک دوچرخه‌سوار در آزادراه شرق اصفهان خبر داد و گفت: مأموران با اقدام سریع، آن‌ها را از خطر برخورد خودروها نجات دادند.

زمستان نرمال کم‌بارشی اصفهان راجبران نمی‌کند؛آلودگی پایدارتا نیمه آذر
زمستان نرمال کم‌بارشی اصفهان راجبران نمی‌کند؛آلودگی پایدارتا نیمه آذر

مدیرکل هواشناسی استان اصفهان گفت: هوای اصفهان تا چهارشنبه هفته آینده در وضعیت ناسالم قرار می‌گیرد و اگرچه بارش‌های زمستان نرمال پیش‌بینی شده، اما کم‌بارشی پاییز جبران نخواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است