کد خبر : 152649
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ - 12:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده کاشمر: مجلس میخواست کلیات بودجه را تصویب کند اما صحبت‌های امروز نوبخت بنزینی بر آتش مجلس بود

نماینده کاشمر: مجلس میخواست کلیات بودجه را تصویب کند اما صحبت‌های امروز نوبخت بنزینی بر آتش مجلس بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جو حاکم در مجلس در جریان بررسی بودجه ۱۴۰۰ اظهارداشت: مجلس بنا داشت تا کلیات بودجه را تائید کند اما صحبت‌های امروز رئیس سازمان برنامه و بودجه بنزینی بر آتش شد و همین امر باعث شد تا نمایندگان مصمم بر رد کلیات لایحه بودجه شوند.

وی ادامه داد: اتفاقاً دولت دنبال رد کلیات لایحه بودجه است چرا که کمیسیون تلفیق بودجه بسیاری از موارد آن را تغییر داده و دولت با اصلاحات و تغییرات انجام شده مخالف است.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: دولت می‌خواهد لایحه اصلاح شده رأی نیاورد تا بتواند کار خود را انجام و مقاصد خود را دنبال کند، در واقع دولت می‌خواهد با همان سه دوازدهمی کردن بودجه جلو برود.

نیک‌بین اضافه کرد: دولت به دنبال آشوب در کشور است و به دنبال این است که کشور را بهم بریزد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند

نایب‌رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: هم با وزارت آموزش و پرورش و هم دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی مکاتباتی داشتیم تا آمار محصلین دستگیرشده در دی‌ماه را به دست آوریم و اکنون در حال جمع‌آوری آمار هستیم که تاکنون جمع‌بندی نهایی که نشان‌دهنده آمار دقیق باشد، نشده است و هیچ مرجع رسمی هم آماری در این باره ارائه نکرده است.

۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند
۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا ساعت ۱۴ امروز (هفتمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای روستا)، تعداد ۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در این دوره از انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید
مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید

محمد مرندی به احتمالات درباره حمله نظامی آمریکا به ایران واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است