کد خبر : 152649
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ - 12:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده کاشمر: مجلس میخواست کلیات بودجه را تصویب کند اما صحبت‌های امروز نوبخت بنزینی بر آتش مجلس بود

نماینده کاشمر: مجلس میخواست کلیات بودجه را تصویب کند اما صحبت‌های امروز نوبخت بنزینی بر آتش مجلس بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جو حاکم در مجلس در جریان بررسی بودجه ۱۴۰۰ اظهارداشت: مجلس بنا داشت تا کلیات بودجه را تائید کند اما صحبت‌های امروز رئیس سازمان برنامه و بودجه بنزینی بر آتش شد و همین امر باعث شد تا نمایندگان مصمم بر رد کلیات لایحه بودجه شوند.

وی ادامه داد: اتفاقاً دولت دنبال رد کلیات لایحه بودجه است چرا که کمیسیون تلفیق بودجه بسیاری از موارد آن را تغییر داده و دولت با اصلاحات و تغییرات انجام شده مخالف است.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: دولت می‌خواهد لایحه اصلاح شده رأی نیاورد تا بتواند کار خود را انجام و مقاصد خود را دنبال کند، در واقع دولت می‌خواهد با همان سه دوازدهمی کردن بودجه جلو برود.

نیک‌بین اضافه کرد: دولت به دنبال آشوب در کشور است و به دنبال این است که کشور را بهم بریزد.

اخبار مرتبط:
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش یک تا سه درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد و گفت: هفته آینده هوا سرد می‌شود.

اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است