کد خبر : 151984
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۹ - 11:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مهمان‌های «شهاب حسینی» چقدر پول می‌گیرند؟

مهمان‌های «شهاب حسینی» چقدر پول می‌گیرند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسن خدادادی، تهیه‌کننده «همرفیق» درباره این برنامه و دلایل ساخت و حاشیه‌های مطرح‌شده توضیحاتی داده است.

بخش‌هایی از این گفتگو را اینجا مرور می‌کنیم.

یکی از مسائلی که این برنامه از ابتدا داشته و نقدی که بر عوامل این برنامه وارد است، درباره رقم‌هایی است که بازیگران یا شرکت‌کننده‌ها دریافت کردند. به‌جای اینکه جواب درستی بدهید رسانه‌ها تهدید به شکایت شدند. واقعیت این است که حرف کامل و درستی در این زمینه نشنیدیم. آیا نویدمحمدزاده ۵۰۰میلیون دریافت کرده و به برنامه آمده است؟ اگر گرفته که روالی دارد. اینکه حقش بوده یا نبوده بحث دیگری است. میهمانان برنامه پول می‌گیرند و به برنامه می‌آیند؟

خیلی از میهمانان به علت بحث محتوایی پول نگرفتند اما به‌خاطر احترام و جایگاه‌شان نگذاشتیم کسی دست خالی از پیش ما برود. اما بله. مثل تمام برنامه‌ها خیلی‌ها پول گرفتند.

این کار بدی نیست که بخواهید کتمان کنید.

درست است. کسی نمی‌گوید پول نمی‌گیرند. در مورد شخص نوید محمدزاده ما می‌دانیم چه کسانی و چه هزینه‌هایی کردند تا برنامه را بزنند و این برنامه اولین برنامه اینترنتی در این وسعت نباشد! بعد از حل‌شدن این موضوع همان افراد برنامه را شبیه برنامه سینا ولی‌الله اعلام کردند! کار به‌جایی رسید که خود آقای ولی‌الله آمد و گفت این برنامه شبیه برنامه‌اش نیست!

نقل‌قولی از عوامل برنامه شما بود که میهمانان پولی برای حضور در برنامه دریافت نمی‌کنند.

بحث این بود که شما با پول میهمانان را می‌آورید. گفتیم به هر کسی زنگ می‌زنیم می‌آید. نگفتیم پول پرداخت نمی‌کنیم. بحث این بود که شما با پول میهمانان را برای حضور در برنامه راضی می‌کنید. بحث من این بود که اینها می‌آیند و عرف است که پول بگیرند. این بدین‌معنا نبود که پول نمی‌گیرند ولی همه سمت این شایعه بودند که میلیاردی پرداخت می‌کنید. این غیرممکن است. من توضیح دادم نماوا ریسکی کرد که این برنامه را خرید. عدد عجیبی دریافت نشده است.

هر قسمتی چقدر هزینه شده است؟ مثل هزینه یک فیلم سینمایی است؟

خیر. مثل صداوسیماست.

برنامه مهران مدیری را معیار بگیریم؟ من چیزی که شنیدم این است که هر برنامه بین یک تا سه میلیارد هزینه دارد. بیشتر است یا کمتر؟

دوست ندارم در مورد این مساله توضیح واضح بدهم اما از خیلی از برنامه‌های سازمان ارزان‌تر شده است!

حتی اگر نوید میهمان باشد.

حتی اگر نوید میهمان باشد.

اخبار مرتبط:
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم

معاون انرژی رئیس جمهور گفت: به لطف الهی و با تمام وجودم به عهدی که با مردم عزیزم بستم و قولی که به رئیس جمهور محترم دادم پایبند خواهم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است
وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم. ایام پیک ابتلا در روزهای پایانی فصل پاییز است.

قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است
قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است

قائم‌پناه تاکید کرد: مطلبی هم که راجع به مازوت سوزی و گازوئیل‌های با سولفور بالا مطرح شده، واقعیت ندارد، چرا که وارونگی هوا سال‌های سال بوده و ما نیز باید آنرا کاهش دهیم و این موضوع را وظیفه خود می‌دانیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است