کد خبر : 151784
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۸ - 08:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سرگردانی بودجه ۱۴۰۰/ بودجه سه دوازدهم می شود؟

سرگردانی بودجه ۱۴۰۰/ بودجه سه دوازدهم می شود؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پیش از این امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، نایب‌رییس اول مجلس و یکی از چهره‌های اجرایی پایداری در پارلمان از مطالبه خود برای تصویب بودجه سه‌دوازدهم در مجلس گفته و علی ربیعی، سخنگوی دولت نیز از برخی تلاش‌ها برای تصویب بودجه سه‌دوازدهم در مجلس خبر داده و به انتقاد از آن پرداخته بود ولی شرایط کنونی به شکلی است که می‌توان پایداری‌ها را در یک قدمی بودجه سه‌دوازدهم متصور شد؛ البته مشروط به آنکه توصیه یا فرمانی از سوی نهادهای بالادستی به پاستور و بهارستان نرسد.

بزرگ‌ترین مزیت بودجه سه‌دوازدهم برای اصولگرایان، عبور از انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران است. پایداری‌ها عملا تلاش می‌کنند با بودجه‌ای سه ماهه، دولت روحانی را پشت سر بگذارند و سپس با رایزنی با دولتی-که مدت‌هاست در رویایش، روزها را شب کرده و تصور می‌کنند متعلق به اصولگرایان خواهد بود- بودجه‌ای را تصویب کنند که اهداف این جریان سیاسی را تمام و کمال دنبال می‌کند.

اخبار مرتبط:
طارمی در ۲۰ دقیقه آقای گل یونان شد!
طارمی در ۲۰ دقیقه آقای گل یونان شد!

مهدی طارمی در اولین بازی خود برای المپاکوس حسابی درخشید.

سردار کوثری، نماینده مجلس: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده‌تر هستیم
سردار کوثری، نماینده مجلس: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده‌تر هستیم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم و برای آفند و پدافند در مقابل همه تهدیدات و تهدید کنندگان شرایط مطلوب تری داریم

باید ارتش جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل شود
باید ارتش جماهیر کشورهای اسلامی تشکیل شود

رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلا در واکنش به حمله اسرائیل به قطر، گفت: زمان بیداری و وحدت فرا رسیده است و تشکیل ارتش واحد کشورهای اسلامی باید در صدر دستور کار سران جهان اسلام قرار گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است