کد خبر : 151617
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ - 07:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پیام‌ رسان سیگنال مسدود شد

پیام‌ رسان سیگنال مسدود شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کاربران ایرانی ظهر امروز، از اختلال‌هایی در دسترسی به وبسایت سیگنال خبر دادند و از دقایقی پیش استفاده از اپلیکیشن آن نیز بدون فیلترشکن امکان پذیر نیست. پیش از این دسترسی به سیگنال از طریق مارکت‌های اندرویدی و فروشگاه‌های اپلیکیشن داخلی برای ایرانیان مسدود شده بود.

پیام‌رسان سیگنال که این روزها محل مهاجرت بسیاری از کاربران در سطح کل جهان از واتس‌اپ شده است، از ۲۵ دی ماه توسط اپ‌استورهای ایرانی حذف شد و اکنون نیز سایت و اپلیکیشن سیگنال به طور کلی از دسترس کاربران ایرانی خارج شده است.

سیگنال بر اساس گزارش‌های مختلف از امن‌ترین شبکه‌های پیام‌رسان برای کاربران به شمار می‌رود. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که فیلترینگ این پیام رسان از طرف لایه‌های بالاتری نظیر شرکت ارتباطات زیرساخت صورت گرفته و در سطح ISPها انجام نشده است.

سیگنال چندمین پیام رسان اجتماعی است که در دولت دوازدهم فیلتر می‌شود و در نهایت باید دید این پیام رسان فیلتر خواهد ماند یا خیر.

اخبار مرتبط:
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از دستگیری ۲ سارق کابل های مخابراتی با اعتراف به ۲۰ فقره سرقت خبر داد.

حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حجم فعلی سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۰ درصد کاهش دارد و میزان پرشدگی این سد تنها ۹ درصد است.

صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد
صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: از اسفند امسال، صدور مجوز عملیات عمرانی برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی مرکز و ۱۰ شهرستان اصفهان، تنها با معرفی مجری ذی‌صلاح ممکن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است