کد خبر : 151316
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۵ - 09:11
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

لری کینگ مجری سرشناس آمریکایی درگذشت

لری کینگ مجری سرشناس آمریکایی درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لری کینگ اواخر ماه دسامبر سال ۲۰۲۰ بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شده بود، از دنیا رفت.

این مجری نامدار در ۸۷ سالگی بیماری‌های زمینه‌ای بسیاری چون دیابت و ناراحتی قلبی داشت و سرانجام امروز بر اثر عوارض بیماری کووید ۱۹ درگذشت.

کینگ طی شش دهه فعالیت حرفه‌ای با شخصیت‌های مطرح بین‌المللی از نلسون ماندلا تا بیل کلینتون به گفتگو نشسته بود.

او سال ۲۰۱۷ به بیماری سرطان ریه مبتلا شد، و یک بار هم در سال ۲۰۱۹ بر اثر حمله قلبی کارش به بیمارستان کشید.

کینگ کارش را در میامی و با اجرای برنامه‌های رادیویی آغاز کرد اما خیلی زود به شهرت رسید و در نهایت به مشهورترین و گرانترین مجری تلویزیونی تبدیل شد.

او به مدت ۲۵ سال در شبکه «سی‌ان‌ان» برنامه اجرا می‌کرد و در اوج محبوبیت هر شب بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار بیننده داشت.

اخبار مرتبط:
رفع بوی بد فاضلاب در ساختمان + راهکارهای ساده تا روش‌های تخصصی
رفع بوی بد فاضلاب در ساختمان + راهکارهای ساده تا روش‌های تخصصی

پیچیدن بوی بد فاضلاب در ساختمان می تواند اتفاقی ناراحت کننده برای ساکنین تلقی شود و آنها را به فکر بیندازد که راهی برای حل این مشکل پیدا کنند.

ایجاد عادت های خوب برای موفقیت و رشد فردی
ایجاد عادت های خوب برای موفقیت و رشد فردی

با توجه به اهمیت این موضوع، در مقاله پیش رو عادات روزانه و مثبت را معرفی خواهیم کرد که به کمک آنها می توانید به موفقیت برسید. اگر می خواهید در زندگی خوشبخت شوید و به آرزوهایی که دارید دست یابید، حتما تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

معاون قوه قضائیه: در جرایم امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند؛ از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال سپری شده باشد؛ در این مدت هم، فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد
معاون قوه قضائیه: در جرایم امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند؛ از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال سپری شده باشد؛ در این مدت هم، فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: نگاه رهبر انقلاب به آحاد جامعه حتی افرادی که مجرم هستند، نگاه پدرانه است. در جنایت امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند که یک رویکرد اقتداری برای حاکمیت است. شرط اول این است که از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال تا ۱۴۰۴/۶/۱۹ سپری شده باشد. شرط دوم این است که در این مدت ۵ سال فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است