کد خبر : 150969
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۲ - 14:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

زنگنه: ترامپ فکر می‌کرد که ما با تحریم می‌میریم اما نمردیم، آنها نابود شدند / ما زنده و سرحالیم و امیدمان از گذشته بیشتر است

زنگنه: ترامپ فکر می‌کرد که ما با تحریم می‌میریم اما نمردیم، آنها نابود شدند / ما زنده و سرحالیم و امیدمان از گذشته بیشتر است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  مهمترین اظهارات بیژن زنگنه، وزیر نفت در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت نفت به شرح زیر است:

تعهد ما در ابتدای سال ۹۹ این بود که ۱۷ طرح پتروشیمی با مجموع ظرفیت تولید سالانه ۲۵ میلیون تن افتتاح کنیم؛ خوشحالم امروز شاهد بهره‌برداری رسمی از یازدهمین طرح هستیم.

جناب‌عالی از ابتدای دولت یازدهم اهمیت جمع‌آوری گاز آوری را ابلاغ کردید و همسو با این موضوع تا پایان ۱۴۰۱ عمدتا هیچ گازی در مشعل نمی‌سوزد و ۹۵ درصدی گازهای همراه استفاده می‌شود.

پالایشگاه بیدبلند از نظر حجم سرمایه‌گذاری پیچیدگی و ورودی و خروجی‌ها مورد بی‌نظیری است و هدف توسعه منطقه‌ای نیز در اجرای این پروژه در نظر گرفته شده است.

در شرایطی که شدیدترین تحریم متوجه صنعت نفت بود نگذاشتیم فعالیت در صنعت نفت و استان خوزستان متوقف شود و طرح‌های نگهداشت و تولید اجرا می‌شوند.

از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۹۹ پروژه مسئولیت اجتماعی با ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

ترامپ فکر می‌کرد که ما با تحریم می‌میریم اما ما نمردیم و آنها نابود شدند. ما زنده‌ایم و طرح‌ها را پیش بردیم گرچه حجم سرمایه‌گذاری کم شد اما هیچ طرحی به‌دلیل فناوری و تجهیزات معطل نماند. ما زنده و سرحالیم و امیدمان از گذشته بیشتر است.

اخبار مرتبط:
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان از ممنوعیت سکونت اتباع خارجی در ۱۴ شهرستان و منطقه حساس استان خبر داد.

پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود
پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان بر تداوم پروژه راهبردی کنار گذر شرق استان تأکید کرد.

ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود
ثبت دمای ۴۸ درجه در خوروبیابانک اصفهان؛ هوا گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به ثبت دمای بالای ۴۰ درجه در ۲۰ شهر استان، گفت: امروز خور و بیابانک با دمای ۴۸ درجه سلسیوس بالای صفر گرمترین نقطه استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است