کد خبر : 150558
انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - 12:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیت‌الله مجتهد شبستری: نظر اکثریت اعضای مجمع تشخیص مخالفت با FATF است

آیت‌الله مجتهد شبستری: نظر اکثریت اعضای مجمع تشخیص مخالفت با FATF است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت‌الله محسن مجتهد شبستری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی در خصوص بحث‌های مطرح شده پیرامون بررسی دوباره FATF در مجمع اظهار داشت: اکنون این موضوع در کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت مطرح است و وقتی کمیسیون ها تمام شد به صحن علنی خواهد آمد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص امکان تایید یا رد FATF در مجمع تشخیص مصلحت نیز تصریح کرد: نظر من مخالف هست و صریحا با ادله اعلام کرده‌ام که معایبش از محاسنش بیشتر است و نظر اکثریت هم به نظرم همین هست، ولی الان دقیقا نمی شود پیش بینی کرد و قاطعانه گفت که رد خواهد شد، ولی من امیدوارم که این طور باشد و دوباره سرمان کلاه نرود.

اخبار مرتبط:
سرقت ۲۰ میلیاردی ۲ سارق از ۲ منزل در اصفهان
سرقت ۲۰ میلیاردی ۲ سارق از ۲ منزل در اصفهان

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: ۲ سارق که با دستبرد به ۲ منزل در شهر اصفهان ۲۰ میلیارد ریال اموال شهروندان را به سرقت برده بودند دستگیر شدند.

آخرین فرصت اجرای معافیت سه فرزندی اعلام شد
آخرین فرصت اجرای معافیت سه فرزندی اعلام شد

معاون وظیفه عمومی استان اصفهان گفت: مشمولان واجد شرایط معافیت سه فرزندی و بیشتر فقط تا پایان سال ۱۴۰۴ مهلت دارند برای ثبت درخواست خود اقدام کنند.

امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم

امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش: در دفاع مقدس ۱۲ روزه عمدتاً با موشک با دشمن مقابله کردیم، اما در جنگ آینده در صورت نیاز، دشمن را در عرصه‌های دیگر درگیر خواهیم کرد و اقتدار سربازان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و سرباز مسلمان را به دنیا نشان می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است