کد خبر : 149966
انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۲۶ - 00:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کنسرو تن ماهی ۴۰هزار تومان شد

کنسرو تن ماهی ۴۰هزار تومان شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  قیمت کنسرو تن ماهی به ۴۰ هزار تومان رسیده است. این موضوع در حالی اتفاق می‌افتد که برخی برندهای معروف کنسرو تن ماهی به ندرت در بازار پیدا می‌شود اما علت چیست؟

به گفته رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران، بهای ماهی افسارگسیخته گران شده است و برخی تولیدکنندگان، ماهی را از کشورهایی همچون هند، پاکستان، چین و تایلند به ایران وارد می‌کنند.

بنابراین گرانی تن ماهی به دو عامل بستگی دارد. عامل نخست اینکه قیمت برخی تن ماهی‌ها به دلیل واردات ماهی‌های خارجی با دلار محاسبه می‌شود و در ثانی به دلیل افزایش قیمت آهن، قیمت قوطی کنسرو هم گران شده است.

محمد آقاطاهر معتقد است: میزان صید تن ماهی‌ها از خلیج فارس نمی‌تواند نیاز کشور را تامین کند. بنابراین برخی تولیدکنندگان، ماهی مورد نیازشان را از سایر کشورهای همجوار با اقیانوس‌ها تهیه می‌کنند.

تقاضای کنسرو تن ماهی افت کرد

او با اشاره به وضعیت نامساعد تولیدکنندگان کنسرو تن ماهی می‌گوید: در گذشته تن ماهی برای تولیدکنندگان سود بالایی داشت اما با افزایش هزینه‌های تمام شده و کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان، سود آنها کم شده است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران ادامه داد: تا پیش از این کنسرو تن ماهی را اقشاری خریداری می‌کردند که قدرت خرید کافی برای تهیه ماهی تازه نداشتند اما حالا با جهش قیمت کنسرو تن ماهی این اقشار دیگر از عهده خرید این کالا برنمی‌آیند و فروش تن ماهی به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر شده است.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: اظهارنظر درباره «حجاب» از شئون فقهاست؛ افراد جاهل دراین‌باره اظهارنظر نکنند
دادستان کل کشور: اظهارنظر درباره «حجاب» از شئون فقهاست؛ افراد جاهل دراین‌باره اظهارنظر نکنند

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه اظهار نظر در مورد احکام اسلامی از شئون فقهاء عظام و دانشمندان اسلامی است نه غیرمتخصص، تصریح کرد: به عنوان مثال حجاب یک امر قرآنی و شرعی است و افراد غیرکارشناس و جاهل در رابطه با این موضوع نباید اظهار نظر کنند.

درخشش چهار ورزشکار اصفهانی در رتبه بندی جهانی اسکیت آزاد
درخشش چهار ورزشکار اصفهانی در رتبه بندی جهانی اسکیت آزاد

رییس هیأت اسکیت استان اصفهان گفت: چهار ورزشکار اصفهانی در جدیدترین رتبه بندی جهانی اسکیت آزاد، با کسب جایگاه‌های برجسته، افتخاری دیگر برای این استان رقم زدند.

طعنه تند جمهوری اسلامی به حسین شریعتمداری
طعنه تند جمهوری اسلامی به حسین شریعتمداری

بعد از آنکه روزنامه کیهان سرمقاله مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی را پادویی برای اسرائیل خواند، با پاسخ محکمی مواجه شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است