کد خبر : 146863
انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۰۶ - 00:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کرونا جان یک نوزاد ۴ ماهه را در کیش گرفت

کرونا جان یک نوزاد ۴ ماهه را در کیش گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دکتر فاطمه نوروزیان امشب در گفت‌وگو با بخش خبر سیمای مرکز خلیج فارس اظهار کرد: کرونا در این استان در ۵ دی ماه یک نفر فوتی به جای نهاده و آن نیز یک نوزاد ۴ ماهه شیرخوار در جزیره کیش بوده که همراه والدینش به این جزیره سفر کرده بود.

وی افزود: اکنون ۹۷ نفر نیز در بیمارستان‌های هرمزگان در اثر کرونا بستری هستند که ۳۷ نفر از آنها در آی‌سی‌یو قرار دارند که حال ۱۵ نفر وخیم است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، شمار کل فوت‌شدگان قطعی ناشی از کرونا را ۹۶۱ نفر عنوان کرد و بیان داشت: در شبانه روز اخیر ۶۵۸ مورد تست کرونا انجام شده است.

فاطمه نوروزیان درباره وضعیت شهرهای مختلف هرمزگان نیز گفت: در حال حاضر بندرعباس در وضعیت نارنجی و دیگر مناطق استان زرد رنگ هستند.

اخبار مرتبط:
بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!
بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!

باشگاه استقلال در پی حواشی ایجاد شده در مورد غیبت برخی بازیکنان در سفر به بحرین توییتی را منتشر کرد.

ایران به عراق پیام شرایط اضطراری فرستاد
ایران به عراق پیام شرایط اضطراری فرستاد

وزارت برق عراق اعلام کرد که صادرات گاز ایران به این کشور متوقف شده است.

ارز ترجیحی رسما حذف شد؟
ارز ترجیحی رسما حذف شد؟

براساس جداول لایحه بودجه ۱۴۰۵، منابع حاصل از حذف ارز ترجیحی برابر ۵۷۲ هزار میلیارد تومان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است