کد خبر : 144174
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۶ - 14:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نجفقلی ‌حبیبی: فعالیت ‌های صداوسیما در خدمت جریان خاصی قرار دارد

نجفقلی ‌حبیبی: فعالیت ‌های صداوسیما در خدمت جریان خاصی قرار دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نجفقلی ‌حبیبی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به وضعیت کنونی جامعه و شرایط نامساعد حاکم بر آن اظهار داشت: مردم روزهای عجیبی را سپری می‌کنند. در واقع آنها مخصوصاً در ۲ سال گذشته سختی‌های زیادی را تحمل کرده‌اند که شیوع ویروس کرونا شرایط را بسیار وخیم‌تر کرد. به طوری که حالا بخش زیادی از جامعه به معنای واقعی کلمه گرفتار هستند و حتی گروهی از مردم برای تامین مایحتاج اولیه‌شان هم دشواری‌های زیادی را پیش روی خود می‌بینند که این اصلاً در شأن ایران و ایرانی نیست.

او در ادامه گفت: نکته قابل تامل این است که در وضعیتی که لازم است‌ همه در کنار یکدیگر قرار بگیرند،‌ مردم به سیستم اعتماد چندانی ندارند که چنین حالتی حتماً هزینه‌هایی گزاف می‌تواند داشته باشد و تبعات جبران‌ناپذیری را تحمیل می کند. در چنین حالتی لازم است، سیستم درباره رابطه‌اش با مردم به راهکار مناسبی برسد تا اعتماد مخدوش‌شده ترمیم شود. به هر حال واضح است که بی‌اعتمادی می‌تواند مانعی بلند برای تحقق هدف‌های تعیین‌شده باشد.

حبیبی همچنین توضیح داد: یکی از راه‌های پررنگ شدن اعتماد شفاف‌سازی درباره همه موضوع‌هاست و عدم شفافیت باعث دلسردی مردم می‌شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به عملکرد صداوسیما گفت: صداوسیما رسانه‌ای بی طرف شناخته نمی‌شود، به همین دلیل وقتی مردم از تلویزیون اخبار صحیح را نمی‌شنوند و به طور آشکاری فعالیت‌های صداوسیما را در خدمت جریان خاصی می‌بینند طبیعی است به قدری بی‌اعتماد می‌شوند که حتی توصیه‌های کرونایی را که از صداوسیما مطرح می‌شود جدی نگیرند.

او تاکید کرد: هدف اصلی و اولویت انقلاب اسلامی تشکیل نظامی بر اساس اراده عمومی بود که این مهم تا حد زیادی تحقق پیدا کرده است. ای کاش برخی از ندانم‌کاری‌ها و تحرکات یک‌جانبه‌گرایانه هم تمام شود تا شاهد رابطه مطلوب‌تر مردم با حاکمیت باشیم و فضا بدتر از این نشود.

نجفقلی ‌حبیبی در پایان گفت: اینکه مردم گرفتاری‌های زیادی داشته باشند و در کنار گرفتاری‌ها دچار این ذهنیت باشند که مسئولان به فکر مشکلات‌شان نیستند به‌ هیچ وجه در شایسته نیست و موجب بیشتر شدن فاصله مردم با مسئولان خواهد شد. پس کمترین توقع از نظام تصمیم‌گیری این است که در هر شرایطی و با وجود محدودیت‌ها،‌ اولویت اصلی ذهن‌شان بهبود شرایط مردم باشد.

اخبار مرتبط:
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود

شهردار اصفهان گفت: بودجه سال ۱۴۰۵ پس از بررسی در کمیسیون‌های تخصصی و تصویب در تلفیق، فردا در جلسه علنی شورای اسلامی شهر در دستور کار قرار می‌گیرد.

جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد
جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد

مرحله پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به میزبانی اصفهان آغاز شد.

تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت
تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدوم شدن ۸ نفر در پی وقوع یک حادثه رانندگی در اتوبان ذوب‌آهن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است