کد خبر : 144127
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۶ - 12:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بارش شدید باران در ۱۰ استان کشور

بارش شدید باران در ۱۰ استان کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صادق ضیاییان  با اشاره به اینکه امروز (۱۶ آذر) به‌جز نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان در سایر مناطق کشور بارش خواهیم داشت، اظهار کرد: بارش در شمال غرب، برخی از مناطق غرب کشور، استان‌های محدوده زاگرس مرکزی، برخی نقاط استان‌های واقع در دامنه‌های رشته کوه البرز و شمال شرق به‌ شکل برف یا باران و در ارتفاعات این مناطق و ارتفاعات استان‌های کرمان و فارس به‌صورت برف خواهد بود.

وی ادامه داد: بارش در مناطق جنوبی کشور گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد است و در برخی نقاط استان‌های فارس، بوشهر، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

به گفته ضیاییان بارش امروز (۱۶ آذر) در استان‌های فارس، بوشهر، نیمه شمالی کرمان، جنوب یزد، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه شرقی خوزستان، مرکزی، قم و گیلان شدت بیشتری دارد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه از صبح فردا (۱۷ آذر) به‌تدریج بارش در نیمه غربی کشور تضعیف می‌شود و عمده بارش‌ها در استان‌های ساحلی خزر، شمال شرق، شرق و جنوب شرق خواهد بود، تصریح کرد: به‌تدریج سامانه بارشی طی فردا از کشور خارج می‌شود.

وی ادامه داد: طی روز سه‌شنبه (۱۸ آذر) در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان بارش رخ می‌دهد و طی روز چهارشنبه (۱۹ آذر) در استان گیلان بارش پراکنده خواهیم داشت.

ضیاییان با اشاره به اینکه طی روز پنجشنبه (۲۰ آذر) در استان‌های گیلان، مازندران، برخی نقاط گلستان و خراسان شمالی بارش پراکنده دور از انتظار نیست، گفت: دریای خزر و خلیج فارس تا روز دوشنبه (۱۷ آذر) مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۷ آذر) ابری همراه با مه رقیق، در بعضی ساعات بارش باران و برف، گاهی وزش باد و اوایل شب کاهش ابر با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۵ درجه سانتیگراد و طی روز سه‌شنبه (۱۸ آذر) نیز کمی ابری تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی، با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
عراقچی: از برجام خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم
عراقچی: از برجام خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس؛ آقای عراقچی گفت: از سال ۱۳۹۹ ایران اجرای تمام تعهدات خود را متوقف کرده است در این میان باید گفت از آنجا که برخی بندهای برجام به نفع ایران است، تصمیم گرفته شد عضو آن باقی بمانیم.

روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!
روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!

دبیر انجمن سکته مغزی ایران با بیان اینکه سکته مغزی دومین عامل مرگ در کشور است، گفت: روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند.

آخرین آمار خروج اتباع از ایران اعلام شد
آخرین آمار خروج اتباع از ایران اعلام شد

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور به ارائه توضیحاتی در خصوص آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تا روز گذشته نزدیک به یک میلیون و ۴۵۶ هزار نفر از کشور خارج شده‌اند که تقریباً نزدیک به ۲۵ درصد جامعه هدف ما را شامل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است