کد خبر : 144125
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۶ - 12:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

راز قتل مرد جوان در تحقیق از همسرش برملا شد

راز قتل مرد جوان در تحقیق از همسرش برملا شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ روح الدین یوسفوند گفت: در روزهای پایانی تابستان امسال گزارشی از کشف جسد فردی در اطراف شهر مامونیه به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اعلام شد و بلافاصله تیم‌های انتظامی در محل حاضر شدند.

وی افزود: از همان دقایق اولیه اعلام این قتل، تحقیقاتی تخصصی در این خصوص در دستور کار پلیس قرار گرفت و بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی، بازجویی‌های تخصصی خود را از آشنایان و بستگان مقتول آغاز کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه ادامه داد: سرانجام با بهره گیری از روش‌های علمی و تخصصی، سرنخ‌هایی از دست داشتن یکی از بستگان مقتول در این قتل به دست آمد و کارآگاهان پلیس دریافتند که این قتل با همدستی همسر مقتول انجام شده است.

یوسفوند تصریح کرد: با دستگیری همسر مقتول و با توجه به اسناد و مدارک به دست آمده در مراحل رسیدگی به این پرونده و طی بازجویی‌های انجام شده، مشخص شد که این قتل به دلیل برخی مشکلات خانوادگی و با طرح نقشه قبلی و همدستی دو مرد دیگر انجام شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه خاطر نشان کرد: دو متهم دیگر این پرونده نیز در عملیات‌هایی جداگانه دستگیر و هر سه نفر با تکمیل تحقیقات پلیس برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: پزشکیان و قالیباف با ابلاغ نکردن قانون عفاف و حجاب عامل گسترش بی‌بند و باری در جامعه شدند
نماینده مجلس: پزشکیان و قالیباف با ابلاغ نکردن قانون عفاف و حجاب عامل گسترش بی‌بند و باری در جامعه شدند

کامران غضنفری، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس ضمن تشریح استنادهای قرآنی خود درباره نظریه تأثیر گسترش بی‌حجابی بر کاهش بارندگی‌ها، گفت: اگر یک گناه جمعی و علنی در یک جامعه گسترش پیدا کند، طبیعتاً خداوند متعال هم برکاتش را از آن جامعه کم خواهد کرد. از جمله برکات خداوند نیز بارندگی است و وقتی بارش باران کم می‌شود، باید ببینیم چه کار کرده‌ایم که این برکت خداوند کاهش یافته است.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس: مجوز استخدام ۲۰ هزار بابای مدرسه صادر شده / حقوق هر یک از آنها شش میلیون تومان افزایش یافت
رئیس کمیسیون آموزش مجلس: مجوز استخدام ۲۰ هزار بابای مدرسه صادر شده / حقوق هر یک از آنها شش میلیون تومان افزایش یافت

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه نیروی انسانی ۵۲ هزار نیروی بابای مدرسه ساماندهی شدند که پس از پیگیری‌های فراوان، حقوق هر یک از آنها شش میلیون تومان افزایش یافت و مجوز استخدام ۲۰ هزار بابای مدرسه صادر شده است.

جفری اپستین کیست؟
جفری اپستین کیست؟

جفری ادوارد اپستین (Jeffrey Edward Epstein) سرمایه‌دار آمریکایی و مجرم جنسی محکوم‌شده بود که به‌دلیل اداره یک شبکه گسترده سوءاستفاده جنسی دختران زیر سن قانونی به یکی از جنجالی‌ترین چهره‌های تاریخ معاصر آمریکا تبدیل شد. اپستین خود را به‌عنوان مدیر سرمایه‌گذاری معرفی می‌کرد، اما منبع واقعی ثروتش هرگز شفاف نشد. او با شبکه‌ای از میلیاردرها، سیاستمداران، دانشگاهیان و افراد بانفوذ ارتباط داشت و از همین روابط برای کسب قدرت و مصونیت استفاده می‌کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است