کد خبر : 144002
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۵ - 14:11
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تائید سفر اخیر سردار قاآنی به عراق

تائید سفر اخیر سردار قاآنی به عراق

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «ایرج مسجدی»، سفیر ایران در بغداد اعلام کرد که «اسماعیل قاآنی»، فرمانده سپاه قدس اخیرا به عراق سفر کرده و با رئیس‌جمهور، نخست وزیر و سایر مقامات عراقی دیدار کرده است.

مسجدی افزود: طبیعتا این مذاکرات درباره همکاری دو کشور و پی‌گیری مسائل سیاسی و امنیتی انجام شد. همچنین برخی پرونده های اقتصادی نیز روی میز گفت و گو ها بوده است.

وی گفت: تمام احزاب و فراکسیون‌های سیاسی و گروه‌های مقاومت عراق روابط مثبتی با جمهوری اسلامی ایران دارند. ایران در امور داخلی این احزاب و فراکسیون‌ها دخالت نمی‌کند اما خود آن‌ها ترجیح می‌دهند که با ایران مشورت‌هایی داشته باشند.

اخبار مرتبط:
آملی لاریجانی: در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما در مجمع اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم، فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟»، عرض کردم واقعا بی‌وجه است
آملی لاریجانی: در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما در مجمع اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم، فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟»، عرض کردم واقعا بی‌وجه است

آملی لاریجانی گفت: من در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم؛ مگر از جهتی که مربوط به توضیح و تبیین موضوع باشد. FATF اصلاً به‌عنوان دستور جلسه قابل طرح نبود، چون مصوبه مجلس نداشت که به‌صورت اصراری به مجمع ارجاع شده باشد. وقتی به من فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟» عرض کردم واقعاً بی‌وجه است. البته ریشه‌ای دارد که توضیح خواهم داد، اما به لحاظ حقوقی، طرح FATF در دستور کار مجمع بلاوجه بود.

قوه قضاییه: گلی کوهکن، زن محکوم به اعدام با رضایت اولیای دم بخشیده شد
قوه قضاییه: گلی کوهکن، زن محکوم به اعدام با رضایت اولیای دم بخشیده شد

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: گلی کوهکن زنی که مرتکب قتل همسرش شده بود و اخیرا اخبار زیادی در مورد وی در رسانه های منتشر شده بود، با میانجی‌گری دستگاه قضایی و رضایت اولیای دم بخشیده شد.

همخوانی تماشاچی زن در کنسرت «حامی» به حذف صفحه او در اینستاگرام ختم شد
همخوانی تماشاچی زن در کنسرت «حامی» به حذف صفحه او در اینستاگرام ختم شد

ساعاتی پیش کلیه پست‌های صفحه اینستاگرام نیوشا مفیدی، حذف شد و به جای آن یک پست و یک استوری گذاشته شد که خبر از مسدود شدن این صفحه از سوی «پلیس امنیت عمومی» می‌دهد. همچنین عکس پروفایل این صفحه نیز تغییر کرده است. این اتفاق در پی وایرال شدن یک ویدیو از مفیدی در یکی از کنسرت‌های اخیر حمید حامی، خواننده پاپ ایرانی، در روز‌های اخیر رخ داد. در این ویدیو که در شبکه‌های اجتماعی مختلف میان کاربران دست‌به‌دست می‌شد، نیلوفر مفیدی از میان تماشاگران حین ضبط ویدئو با گوشی، شروع به همخوانی با خواننده می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است