کد خبر : 143808
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۳ - 22:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

درگذشت آیت الله مصباح تکذیب شد

درگذشت آیت الله مصباح تکذیب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  دکتر «محمدی» عضو کادر درمانی آیت الله «مصباح یزدی» درباره وضعیت ایشان گفت:

آیت الله مصباح در منزل بستری و تحت نظارت و مراقبت ویژه قرار گرفته است.

آیت الله مصباح یک بیماری مذمن دارد که آن بیماری شدت پیدا کرده و دوستان در تلاش برای کنترل این بیماری هستند.

آیت الله مصباح کاملا در وضعیت هوشیار قرار دارد، تا حدی که نماز را نیز به راحتی می‌خواند، اطرافیان با ایشان صحبت می‌کنند.

بیماری وی یک نوع بیماری گوارشی است که سابقه داشته و تیم پزشکی هم با سرتیمی دکتر لنکرانی وزیر اسبق بهداشت در حال تلاش است که انشاالله وضعیت آیت الله رو به بهبودی بازگردد.

شایعه ابتلای وی به کرونا را نیز قویا تکذیب می‌کنم.

اخبار مرتبط:
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی در شهرک انرژی اصفهان برگزار می‌شود.

دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»
دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»

مدیرعامل جمعیت حمایت از بیماران ای‌ال‌اس و نوروپاتی گفت: زمین ساخت نخستین کلینیک ویژه این بیماران واگذار شده و اکنون این جمعیت برای ادامه‌ ساخت نیازمند همراهی خیران است.

برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت
برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس سمیرم از فوت یک نفر و مصدومیت یک نفر دیگر بر اثر تصادف نیسان و پژو در محور سمیرم-پادنا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است