کد خبر : 143742
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۳ - 10:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

هشدار سفیر آمریکا به رئیس مجلس لبنان

هشدار سفیر آمریکا به رئیس مجلس لبنان

به گزارش سایت خبری مدارا؛  «بریکینگ نیوز اسرائیل» که در توییتر فعالیت دارد به نقل از منابعی ادعا کرد در ملاقاتی که دورتی شیا سفیر آمریکا در لبنان، ۲ روز پیش با نبیه بری رئیس مجلس لبنان داشت به او نسبت به ادامه نزدیکی و همسویی با حزب‌الله لبنان هشدار داده است.

این رسانه مدعی شد سفیر آمریکا از رهبر جنبش امل خواسته است تا روابط خود را با حزب‌الله قطع کند.

گفتنی است به نوشته رسانه‌های عربی، دورتی شیا سفیر آمریکا در بیروت روز اول دسامبر درخواست کرده بود با نبیه بری رئیس مجلس لبنان ملاقات کند.

بنا بر گفته این رسانه‌ها، نشست مذکور به درخواست سفیر آمریکا انجام شده و در آن مساله بن‌بست در تشکیل کابینه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و سفیر خواستار شنیدن نظر بری در این باره شده بود.

اخبار مرتبط:
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان

دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان اعلام جرم کرد.

وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم
وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود متخصصان بیهوشی و ناعادلانه بودن نظام تعرفه‌ها گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی ۳.۵ درصد است و بیهوشی از جمله رشته‌هایی است که در این باره دچار آسیب شده است.

شهر فروشی بی‌ضابطه در دوره زاکانی؛ با هشدار سازمان بازرسی مجوزهای برج‌سازی اخیر شهرداری ابطال شد
شهر فروشی بی‌ضابطه در دوره زاکانی؛ با هشدار سازمان بازرسی مجوزهای برج‌سازی اخیر شهرداری ابطال شد

شورای عالی معماری و شهرسازی با هشدار سازمان بازرسی کل کشور، مجوزهای صادر شده توسط شهرداری تهران در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ برای بلندمرتبه‌سازی در شمال و غرب پایتخت که ۱۰ هزار میلیارد تومان برای مدیریت شهری درآمد ایجاد کرده بود را ابطال کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است