کد خبر : 143630
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۲ - 10:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روحانی: دولت با مصوبه مجلس موافق نیست و آن را برای روند فعالیت های دیپلماتیک مضر می داند/نرفتنم به مجلس به دلیل پروتکل‌های بهداشتی است

روحانی: دولت با مصوبه مجلس موافق نیست و آن را برای روند فعالیت های دیپلماتیک مضر می داند/نرفتنم به مجلس به دلیل پروتکل‌های بهداشتی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت گفت: بسیار علاقمند بودم طبق روال سال های گذشته سخنان امروز من خطاب به مردم عزیز و نمایندگان محترم در خانه ملت و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ایراد می‌شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه گمانه‌زنی‌هایی که ممکن است در رسانه‌ها مطرح شود که عدم حضور امروز من در مجلس شورای اسلامی به خاطر مصوبه دیروز مجلس شورای اسلامی است، تصریح کرد: البته دولت با آن مصوبه موافق نیست و آن را برای روند فعالیت‌های دیپلماتیک مضر می‌داند، اما نرفتن به مجلس صرفا به دلیل پروتکل‌های بهداشتی و نه مساله دیگر بوده است.

روحانی در ادامه به اهمیت خاص و ویژه بودجه امسال اشاره کرد و گفت: اساسا سال ۱۴۰۰ از جهاتی سال ممتاز و حائز اهمیت است. اولا سال آینده سال پایانی قرن چهاردهم و در آستانه ورود به قرن جدید خواهیم بود و از طرف دیگر این بودجه در زمانی به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌شود که احساس می‌کنیم شرایط سال آینده با دهه‌ای که گذشت از آغاز سال ۹۰ تا امروز، کمی متفاوت خواهد بود.

رئیس جمهور اظهار داشت: دشمنان همه توان خود را برای تسلیم مردم ایران در این دهه به کار گرفتند و به ویژه در سه سال اخیر تحریم را به یک جنگ تمام عیار اقتصادی تبدیل کردند. اما در عین حال فکر می‌کنیم با شکست این جنگ و فشار حداکثری، شرایط در سال آینده شرایط متفاوتی خواهد بود.

روحانی افزود: البته این شرایط متفاوت نه تنها به خاطر اینکه ترامپ با سیاست‌های غلط خود نسبت به ایران و جهان شکست خورد، بلکه هر دولتی در آمریکا روی کار می‌آمد به خاطر شکست جنگ اقتصادی و فشار حداکثری، ناچار بود در برابر ملت ایران سر تسلیم فرود بیاورد.

اخبار مرتبط:
افشای رقم نجومی قرارداد اوسمار با پرسپولیس!
افشای رقم نجومی قرارداد اوسمار با پرسپولیس!

قرارداد باشگاه پرسپولیس برای بازگرداندن سرمربی برزیلی پیشین یکی از عجیب ترین و گرانترین قراردادهایی است که این باشگاه در ادوار گذشته لیگ برتر با کادر فنی خود منعقد کرده است.

صالحی: امنیت با احیای امید و بازسازی سرمایه اجتماعی تحقق می‌یابد
صالحی: امنیت با احیای امید و بازسازی سرمایه اجتماعی تحقق می‌یابد

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان گفت: امنیت پایدار نه با فشار و محدودیت بلکه با احیای امید و بازسازی سرمایه اجتماعی تحقق می‌یابد.

نظریان: بازماندگی تحصیلی زنگ خطر آسیب‌های اجتماعی در اصفهان است
نظریان: بازماندگی تحصیلی زنگ خطر آسیب‌های اجتماعی در اصفهان است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بازماندگی تحصیلی زنگ خطر آسیب‌های اجتماعی در اصفهان است و خانواده‌های بازمانده از تحصیل باید هر چه زودتر نوجوانان خود را در مدارس ثبت‌نام کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است