کد خبر : 143368
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۰ - 20:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۰ وکیل و کارچاق ‌کن بازداشت شدند

۱۰ وکیل و کارچاق ‌کن بازداشت شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام عبداللهی در جلسه شورای عالی قضایی به ارائه گزارشی درباره اقدامات صورت گرفته در ماه‌های اخیر برای مقابله با کارچاق کنی و اعمال نفوذ وکلای فاسد در دستگاه قضا پرداخت و اعلام کرد: اخیراً در حوزه دیوان عدالت اداری ۱۰ وکیل و کارچاق کن، در استان آذربایجان شرقی ۱۴ وکیل، کارچاق کن و کلاهبردار و در استان قم نیز ۳ نفر از وکلا و کارکنان دستگاه قضا بازداشت شدند و اقدامات این مرکز برای شناسایی و مقابله با منافذی که این نوع افراد به واسطه آن بدنبال فساد و تخریب دستگاه قضایی هستند، ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
سالانه ۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه بهزیستی اصفهان پذیرش می‌شوند
سالانه ۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه بهزیستی اصفهان پذیرش می‌شوند

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان اصفهان گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ کودک پذیرش می‌شوند و حدود ۴۰۰ خانواده دارای کودک بدسرپرست و بی‌سرپرست در خانه‌های کودکان و نوجوانان استان نگهداری می‌شوند.

اتصال صنایع بزرگ اصفهان به منابع آبی پایدار دریا/ کاهش برداشت آب صنعت از زاینده‌رود
اتصال صنایع بزرگ اصفهان به منابع آبی پایدار دریا/ کاهش برداشت آب صنعت از زاینده‌رود

سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به آغاز آب‌اندازی و رسیدن آب دریا به اصفهان گفت: فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله که قابلیت افزایش تا ۷۰ میلیون متر مکعب در سال را دارد، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می گیرد.

موج گرمای سوزان اصفهان را در بر می‌گیرد
موج گرمای سوزان اصفهان را در بر می‌گیرد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: موج گرمای تابستانی از امروز تا پایان هفته آینده اصفهان را در بر می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است