کد خبر : 143221
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۹ - 19:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پرونده «اسدالله اسدی» دیپلمات ایرانی زندانی شده در بلژیک در مجلس پیگیری می شود

پرونده «اسدالله اسدی» دیپلمات ایرانی زندانی شده در بلژیک در مجلس پیگیری می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جواد کریمی قدوسی به محاکمه دیپلمات کشورمان، اسدالله اسدی در دادگاه بلژیک  اشاره کرد و گفت: در اتحادیه اروپا رفتارهای دوگانه به محوریت نظام سرمایداری در برخورد با کشورهای دیگر یک اصل تلقی می شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی افزود: کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ویژه فرانسه که ادعای آزادی بیان را دارد و همچنین مخالف تروریسم هم بوده؛ متاسفانه پناهگاه امن برای چندین هزار نفر از اعضای سازمان تروریستی منافیقن شده است.

وی تاکید کرد: اسنادی بالغ بر ۱۷ هزار شهید ترور را در اختیار فرانسه قرار دادیم و مستنداتی در این خصوص به آنها ارائه شد، اما دریغ از اینکه یک نفر از اعضای سازمان منافقین را دستگیر و  مجازات کنند و یا در اختیار پلیس اینترپل قرار دهند تا اینکه جمهوری اسلامی آنها را مورد محاکمه قرار دهد ، ناگفته نماند که اعضای سازمان تروریستی منافقین بسیاری از چهره های برجسته ما را به شهادت رساندند.

 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یک کشور اروپایی برای باجگیری از جمهوری اسلامی و فعال کردن اهرم فشار محاکمه، دیپلمات کشورمان را متهم به زندان می‌کنند، اروپایی‌ها به تجربه این را دریافته‌اند که جمهوری اسلامی در قبال چنین رفتارهایی بی تفاوت نخواهد نشست و روزی هم خواهد رسید که این حکم ملغی و  دیپلماتمان به کشور باز خواهد گشت.

کریمی قدوسی تصریح کرد: اروپایی‌ها در نقطه ضعف و فروپاشی قرار دارند؛ بنابراین خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و دیگر اتفاقات بیانگر چنین مسئله‌ای است فلذا در چنین شرایطی به مصلحت اروپایی‌ها نیست که با جمهوری اسلامی رفتار دوگانه داشته باشند و دیپلمات‌هایی که از مصونیت برخوردار هستند را زندانی کند و همه این موضوعات نقض پروتکل‌های بین‌الملی است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی موضوع دیپلمات زندانی شده کشورمان را مطرح خواهد کرد و از مسئولان وزارت خارجه دعوت می‌کنیم تا پاسخ بدهند که در این زمینه چه اقداماتی انجام گرفته است.

اخبار مرتبط:
وزارت دادگستری آمریکا ۱۰۰ هزار صفحه از اسناد جفری اپستین را منتشر کرد
وزارت دادگستری آمریکا ۱۰۰ هزار صفحه از اسناد جفری اپستین را منتشر کرد

وزارت دادگستری آمریکا روز جمعه مجموعه‌ای عظیم از اسناد مرتبط با جفری اپستین، سرمایه‌دار درگذشته و مجرم محکوم‌شده جنسی، را منتشر کرد و به‌طور جزئی به قانونی فدرال عمل کرد که مقامات را ملزم می‌کرد مجموعه‌ای از اسناد دیرزمانی مورد مطالبه قربانیان او، اما گرفتار جنجال‌های سیاسی، را علنی کنند.

قائم پناه: ما با سبک زندگی مردم کاری نداریم، اما کسانی که در انتخابات رای نیاوردند، مسیر دیگری را دنبال می‌کنند
قائم پناه: ما با سبک زندگی مردم کاری نداریم، اما کسانی که در انتخابات رای نیاوردند، مسیر دیگری را دنبال می‌کنند

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اشاره به رویکرد دولت نسبت به جامعه گفت: ما با سبک زندگی مردم کاری نداریم، اما کسانی که در انتخابات رای نیاوردند، مسیر دیگری را دنبال می‌کنند و هرکاری برای ناامیدی مردم انجام می‌دهند.

قوه قضائیه: عقیل کشاورز، به جرم جاسوسی برای موساد اعدام شد
قوه قضائیه: عقیل کشاورز، به جرم جاسوسی برای موساد اعدام شد

قوه قضاییه اعلام کرد: حکم اعدام «عقیل کشاورز» به جرم جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و ارتباط و همکاری اطلاعاتی با رژیم و تصویربرداری از اماکن نظامی و امنیتی، پس از تأیید در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی اجرا شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است