کد خبر : 143161
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۹ - 12:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شبکه‌های تلویزیونی HD شدند

شبکه‌های تلویزیونی HD شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عبدالعلی علی عسکری با حضور در پخش شبکه‌های یک و سه سیما و سپس در ارتباط‌های تصویری جداگانه با مدیران شبکه و پخش شبکه‌های نسیم (سیما)، نمایش (سیما)، العالم (معاونت برون مرزی)، خبر (معاونت سیاسی)، کودک (سیما)، افق (سیما)، ایران کالا (معاونت مالی و سرمایه انسانی)، ورزش (سیما)، مستند (سیما)، تماشا (سیما) و آی فیلم (برون مرزی) ضمن شنیدن گزارش وضعیت تبدیل سامانه‌های این شبکه‌ها به پخش HD، دستور آغاز پخش با استانداردهای جدید را صادر کرد.

در تماس تصویری علی عسکری، سامانه HD در واحدهای سیگنال‌رسانی زمینی، ماهواره‌ای و فرستنده جماران هم به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

در این مراسم، رضا علیدادی، معاون توسعه و فناوری رسانه ملی، حمید شاه‌آبادی، معاون سیما، برنا فیروزی، مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست رسانه ملی، محمدحسین رنجبران، مدیرکل روابط عمومی صداوسیما و جمعی از مدیران ارشد رسانه، دکتر علی عسکری را همراهی کردند.

علی عسکری پیش از این مراسم، در یک برنامه‌ زنده تلویزیونی، پخش برنامه‌های سیما با کیفیت HD را اقدامی در جهت حرکت صداوسیما در مرز دانش روز توصیف کرد.

با آغاز به پخش شبکه‌ها با کیفیت HD، مخاطبان صداوسیما به دو صورت امکان دریافت با کیفیت این تصاویر را دارند. اگر تلویزیون شما قابلیت دریافت HD دارد، کافی است یک بار دیگر شبکه‌ها را روی گیرنده‌های خود جستجو کنید؛ اما اگر گیرنده شما قابلیت دریافت HD را نداشته باشد، می‌توانید گیرنده‌هایی را که از این کیفیت پشتیبانی می‌کنند، از شرکت‌های مجاز تهیه کنید.

اخبار مرتبط:
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ۱۷ دستگاه اجرایی مکلف به تشکیل قرارگاه‌های ویژه و شبانه‌روزی برای پیگیری ۱۱۰ وظیفه خود در سند جامع کاهش آلودگی هوا شدند.

زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند
زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان(سانس آرا) گفت: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه این آزادراه در حالت آماده باش هستند.

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان گفت: اگر ۱۷۶ تکلیف قانون هوای پاک با هم‌گرایی کامل اجرا شود، آلودگی کل کشور در دو برنامه پنج‌ساله برای همیشه ریشه‌کن خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است