کد خبر : 143109
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۹ - 10:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان: وقت آن رسیده که به “بندر حیفا” حمله کنیم

کیهان: وقت آن رسیده که به “بندر حیفا” حمله کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان با اشاره به نقش اسراییل در ترور شهیدفخری زاده نوشت: ما در مواجهه با اسرائیل چند نوبت اعلام کرده‌ایم اگر اسرائیل دست از پا خطا کند حیفا را می‌زنیم. الان با فرض اثبات نقش رژیم صهیونیستی در این شهادت عظیم، می‌توانیم این تهدید را عملیاتی کنیم اما نه به این معنا که به عملیاتی دراندازه اقدام موشکی که علیه پایگاه نظامی عین‌الاسد داشتیم، بسنده کنیم و نه با ملاحظات آن عملیات، بلکه به این معنا که به طور واقعی شهر مهم بندری حیفا را آنچنان مورد حمله قرار دهیم که علاوه بر انهدام تاسیسات با تلفات سنگین انسانی نیز توأم باشد تا بازدارندگی ما به «نقطه اطمینان» برسد.

اقدام واکنشی ایران اگر هوشمند و دقیق اجرا شود، قطعاً به بازدارندگی می‌رسد چرا که آمریکا و رژیم اسرائیل و عوامل آن به هیچ وجه آمادگی شرکت در یک جنگ و مواجهه نظامی را ندارند و این به معنای واقعی کلمه بر پرونده جنگ و ترور در منطقه ما نقطه پایان می‌گذارد.

اخبار مرتبط:
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی در شهرک انرژی اصفهان برگزار می‌شود.

دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»
دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»

مدیرعامل جمعیت حمایت از بیماران ای‌ال‌اس و نوروپاتی گفت: زمین ساخت نخستین کلینیک ویژه این بیماران واگذار شده و اکنون این جمعیت برای ادامه‌ ساخت نیازمند همراهی خیران است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است