کد خبر : 141965
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۱ - 11:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر کشور: انتخابات ۱۴۰۰ با همکاری وزارت بهداشت برگزار می شود

وزیر کشور: انتخابات ۱۴۰۰ با همکاری وزارت بهداشت برگزار می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عبدالرضا رحمانی‌فضلی درباره این که که وزارت کشور چه تمهیداتی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ با توجه به تداوم شرایط بحرانی کرونا در نظر گرفته است، گفت: با وزارت بهداشت هماهنگی‌هایی را انجام داده ایم و تجربیات کشورهای دیگر که در این شرایط، انتخابات برگزار کرده اند را نیز مطالعه کرده و استفاده می کنیم.

وزیر کشور خاطر نشان کرد:وزارت کشور هنگامی که به جمع بندی مناسب برسد موضوع را با شورای نگهبان مطرح می‌کند و نظر شورای نگهبان را هم خواهیم گرفت، سپس به مجلس شورای اسلامی نیز گزارش نهایی را می‌فرستیم.

اخبار مرتبط:
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از دستگیری ۲ سارق کابل های مخابراتی با اعتراف به ۲۰ فقره سرقت خبر داد.

حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حجم فعلی سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۰ درصد کاهش دارد و میزان پرشدگی این سد تنها ۹ درصد است.

صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد
صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: از اسفند امسال، صدور مجوز عملیات عمرانی برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی مرکز و ۱۰ شهرستان اصفهان، تنها با معرفی مجری ذی‌صلاح ممکن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است