کد خبر : 141868
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۳۰ - 11:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

صعود بورس تا کجا ادامه دارد؟

صعود بورس تا کجا ادامه دارد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛بهزاد صمدی با اشاره به وضعیت بازار سرمایه در ماه‌های گذشته اظهار کرد: اندیکاتور RSI تا محدوده ۲۲ ریزش داشت و زمانی که اندیکاتور به این محدوده می‌رسد باید منتظر یک واکنش به این ریزش و پس از آن شاهد برگشت آن باشیم. در همین راستا در هفته گذشته شاهد رشد در بازار بودیم.

وی با بیان این که ارزش معاملات خرد بازار در هفته گذشته به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان رسید گفت: این اتفاق در آبان ماه بی سابقه بود.

این تحلیل گر بازار سرمایه در ادامه با اشاره به قیمت‌های جهانی توضیح داد: زمانی که بایدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد انتظار می‌رفت قیمت‌های جهانی ریزش داشته باشد اما این قیمت‌ها صعودی ماند. برای مثال قیمت پی وی سی به ۱۱۰ دلار و قیمت متانول به ۲۴۰ دلار رسید. همه این عوامل می‌تواند بازار را تحت تاثیر قرار دهد.

صمدی با تاکید بر این که جو روانی مثبت به بازار سرمایه برگشته است گفت: رئیس کل بانک مرکزی دلیل اصلی این بازگشت بود. زیرا نرخ صعود بین بانکی را کاهش دادند. همچنین وزیر اقتصاد صحبت‌هایی در راستای حمایت از بازار سرمایه مطرح کرد. بنابراین اعتماد از دست رفته مردم برگشته و اتفاقات بنیادی هم به نفع بازار است.

وی با اشاره به بازگشایی برخی نمادها گفت: برخی نمادهای منفی باز شدند اما منفی بودن آنها فقط ۵ دقیقه طول کشید. برای مثال یکی از نگرانی بازار منفی باز شدن شستا بود. شستا هم با منفی ۱۸ درصد باز شد اما فقط ۵ دقیقه طول کشید تا مثبت شود

این تحلیلگر بازار سرمایه در ادامه با تاکید بر این که رشد بازار شارپی نخواهد بود گفت: احتمال شاخص در محدوده یک میلیون و ۳۸۰ هزار واحد تا یک میلیون و ۴۴۰ هزار واحد رشد کرده و بعد اصلاح جزئی داشته باشد اما به طور کلی شاخص در ماه‌های آینده وارد کانال یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد خواهد شد که عرضه و تقاضا مشخص می‌کند این اتفاق چه زمانی خواهد افتاد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر هفته آینده گزارش تولید و فروش شرکت‌ها منتشر می‌شود که تحرک خوبی در بازار ایجاد خواهد کرد. سودهای محقق شده ۹ ماه شرکت‌ها خوب است و همین موضوع عامل دیگری است که شاخص به حرکت صعودی خود ادامه دهد.

اخبار مرتبط:
اولین نتایج غیررسمی از دور نخست انتخابات عراق؛ ائتلاف نوری مالکی با پیشی گرفتن از السودانی، نخست وزیر پیشتاز است
اولین نتایج غیررسمی از دور نخست انتخابات عراق؛ ائتلاف نوری مالکی با پیشی گرفتن از السودانی، نخست وزیر پیشتاز است

برخی گزارش های غیر رسمی تایید نشده که پاره ای سایت های عراقی منتشر کرده اند حاکیست که تاکنون «نوری المالکی» رهبر گروه انتخاباتی «ائتلاف دولت قانون» و نخست وزیر سابق با کسب ۵۳ هزار و ۳۴۷ رای از بقیه رقبا پیشی گرفته است و «محمد شیاع السودانی» رهبر ائتلاف «سازندگی و توسعه» و نخست وزیر فعلی با ۴۱ هزار و ۴۶۶ رای در مرتبه دوم قرار دارد.

سنا به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پایان داد
سنا به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پایان داد

سنای ایالات متحده با ۶۰ رأی موافق، لایحه‌ای را برای تأمین مالی دولت در چارچوب مرحله نخست توافق به منظور پایان دادن به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ این کشور تصویب کرد.

حمله حسین شریعتمداری به مرعشی: می‌خواستید صنایع موشکی را متوقف کنید که اختیار آن را نداشتید؛ اگر داشتید، امروز آمریکا و اسرائیل همه ایران را شخم زده بودند
حمله حسین شریعتمداری به مرعشی: می‌خواستید صنایع موشکی را متوقف کنید که اختیار آن را نداشتید؛ اگر داشتید، امروز آمریکا و اسرائیل همه ایران را شخم زده بودند

حسین شریعتمداری خطاب به حسین مرعشی نوشت: می‌خواستید صنایع موشکی را متوقف کنید که اختیار آن را نداشتید و اگر اختیار داشتید، امروزه آمریکا و اسرائیل همه ایران را شخم زده و میلیون‌ها نفر را قتل‌عام کرده بودند! جناب مرعشی یادتان هست که در اوج مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، در حالی که رهبر معظم انقلاب از بی‌اعتمادی خود به آن خبر داده بودند و آمریکا بعد‌ها اعلام کرد که مذاکره تله جنگ بوده است! جنابعالی از آمادگی آمریکا برای سرمایه‌گذاری دو هزار و پانصد میلیارد دلاری در ایران خبر می‌دادید؟!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است