کد خبر : 141467
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۵ - 15:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محمدعلی نجفی کجای سریال «آقازاده» قرار دارد؟/ حمیدرضا گودرزی: تا امروز از عوامل این سریال شکایتی نکرده ایم

محمدعلی نجفی کجای سریال «آقازاده» قرار دارد؟/ حمیدرضا گودرزی: تا امروز از عوامل این سریال شکایتی نکرده ایم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اواسط مردادماه گذشته درحالی که درباره الگو گرفتن کاراکتر بحری با بازی مهدی سلطانی از زندگی محمد علی نجفی و ماجرای قتل میترا استاد توسط شهردار تهران گمانه های زیادی مطرح می شد، «حمیدرضا گودرزی» وکیل خانواده نجفی به یکی از رسانه ها گفت که پیگیر اخبار این سریال است تا در صورت ارائه تصویری که باعث خدشه دار شدن حیثیت خانوادگی موکلش شود، از سازندگانش شکایت کنند.

گودرزی همچنین اضاقه کرد:«در نشریات مطالب زیادی منتشر شده که یکی از کاراکترهای این سریال شبیه موکل من است و ماجرای ایشان و خانم میترا استاد به تصویر کشیده شده است. من از همان روزی که این مسائل در نشریات مطرح شد، با ایشان حرف زدم و اجازه حقوقی در این باره گرفتم تا چنانچه در آینده بخش هایی از این سریال به شکلی منتشر شود که زندگی و حیثیت خانوادگی آقای نجفی را ملکوک کند حتما مسئله را پیگیری قضایی می کنیم.»

این وکیل که سابقه فعالیت به عنوان بازپرس ویژه پرونده های مهم دهه ۷۰ چون خفاش شب و شاهرخ و سمیه را در کارنامه کاری خود دارد، درباره اینکه چطور می شود تشخیص داد که آیا در یک سریال به موکلش اتهامی وارد شده که آنها بخواهند اعاده حیثیت کنند هم گفت: «باید ببینیم تماشای این قسمت ها که مدام در نشریات نویدش را می دهند آیا اشاره مستقیم به ماجرای آقای نجفی دارد؟ خب این دیگر مشخص است و اگر چنین اتفاقی بیفتد قطعا با هماهنگی خانواده اقدامات قضایی لازم را انجام می دهیم.»

اما تازه ترین قسمت های سریال «آقازاده» درحالی پخش شد که گمانه زنی های به گفته وکیل محمدعلی نجفی نشریات زرد درباره تشابه بین کارکتر بحری با شهردار اسبق تهران نه تنها درست از آب درآمد بلکه در صحنه قتل زنِ جوان بحری، وجود بالش به عنوان وسیله جلوگیری از انعکاس صدای گلوله و تماس مقتول و بازسازی نحوه بازداشت نجفی هم به نمایش درآمد.

موضوعی که مهدی سلطانی بازیگر نقش وزیر در این سریال به مجله آگاهی نو گفته است که: “عوامل آقازاده قصد بازسازی مستندگونه یک شخصیت واقعی و سیاسی را نداشتند.” اظهار نظری که با توجه به شباهت های موجود بین کارکتر نقش وزیر و نحوه به قتل رسیدن همسر جوانش بسیار نادرست به نظر می رسد.

اما با توجه به حواشی بوجود آمده پیرامون دو قسمت اخیر این سریال، حمیدرضا گودرزی درباره احتمال شکایت از سازندگان این سریال به خبرنگار اجتماعی سایت خبری مدارا گفت: تاکنون اقدامی در این رابطه انجام نداده ایم.

اخبار مرتبط:
فرونشست اصفهان در نشست سیما؛ حفظ تمدن نصف‌جهان نیازمند کمک فوری است
فرونشست اصفهان در نشست سیما؛ حفظ تمدن نصف‌جهان نیازمند کمک فوری است

گفتگوی ویژه سیما با حضور مقامات استانی درباره بحران آب و فرونشست اصفهان و فروپاشی زیرساخت‌ها با تاکید بر لزوم همت فوری برای نجات میراث تاریخی و تمدنی نصف‌جهان برگزار شد.

خانه آفانیوس اصفهان افتتاح شد
خانه آفانیوس اصفهان افتتاح شد

در مراسمی با حضور مسئولان و فعالان محیط‌زیست، نخستین زیستگاه امن گونه در خطر انقراض ماهی آفانیوس در حسن‌آباد جرقویه کلنگ‌زنی و خانه آفانیوس اصفهان به‌طور رسمی افتتاح شد.

میراث تاریخی اصفهان در سایه بحران آب و فرونشست
میراث تاریخی اصفهان در سایه بحران آب و فرونشست

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: کمبود آب، خشکی زاینده‌رود و فرونشست زمین چالش‌های بزرگ شهری است که باید با رویکردهای نوین برطرف شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است