کد خبر : 141461
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۵ - 14:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

این نماینده از امروز اعتصاب غذا می کند/ تصویر

این نماینده از امروز اعتصاب غذا می کند/ تصویر

به گزارش گروه تحلیل خبر سایت مدارا؛ مصطفی رضا حسینی قطب‌آبادی نماینده مردم شهربابک و عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس «تحصن و اعتصاب غذای خود در دفتر کارش  را اعلام کرد» و «ضمن طلب حلالیت از خانواده‌اش» گفت: «به عنوان سرباز ولایت در حمایت از محتاجین به نان شب و گرفتاران و به خاطر عدم صداقت برخی مسوولان این کار را انجام خواهم داد.»

این در حالی است که حسینی قطب‌آبادی توضیح نداد که این اعتصاب غذای او قرار است چه دردی را از محتاجین به نان شب و گرفتاران دوا کند.

 

اخبار مرتبط:
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از اطفای حریق در یک واحد کفاشی در اصفهان خبر داد.

آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴
آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان گفت: طرح راهداری زمستانی امسال با همکاری همه دستگاه‌های امدادی و با خدماتی گسترده‌تر از سال گذشته اجرا می‌شود.

یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند
یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان با اشاره به افزایش تصادفات در روزهای اخیر گفت: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است