کد خبر : 140508
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۷ - 21:35
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جو بایدن اعلام پیروزی کرد

جو بایدن اعلام پیروزی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کار پیش روی ما سخت خواهد بود، اما من این را به شما قول می‌دهم: چه به من رأی داده باشید یا نه، من رئیس جمهور همه آمریکایی‌ها خواهم بود.

ایمانی را که به من دادید حفظ خواهم کرد.

وی عبارت رئیس‌جمهور منتخب را به بیوگرافی خود در توییتر افزود.

اخبار مرتبط:
آزادی‌خواه، نماینده مجلس: مشکلات معیشتی مردم نیازمند مقابله جدی با رانت و فساد است
آزادی‌خواه، نماینده مجلس: مشکلات معیشتی مردم نیازمند مقابله جدی با رانت و فساد است

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از نحوه توزیع یارانه‌ها، قاچاق گسترده سوخت و بی‌عدالتی در مصرف منابع، گفت که حل مشکلات معیشتی مردم نیازمند مدیریت دقیق، اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و مقابله جدی با رانت و فساد است.

آزادی ۱۹ نفر از دستگیرشدگان مراسم مرحوم علی‌کردی
آزادی ۱۹ نفر از دستگیرشدگان مراسم مرحوم علی‌کردی

دادستان عمومی و انقلاب مشهد با اشاره به ناآرامی‌های ایجادشده در مراسم ترحیم مرحوم علی‌کردی، گفت: ۵۰ نفر بازداشت شده بودند؛ برخی از این افراد دستگیر شده سابقه‌ای نداشتند و تحت تاثیر احساسات و هیجان دست به این اقدامات زده بودند و تاکنون ۱۹ نفر از افراد دستگیرشده آزاد شدند.

نماینده مجلس: در وزارت کشاورزی انتصابات رفاقتی است/ مقاومت قالیباف برای مطرح نکردن استیضاح‌ها تمام شده
نماینده مجلس: در وزارت کشاورزی انتصابات رفاقتی است/ مقاومت قالیباف برای مطرح نکردن استیضاح‌ها تمام شده

علی‌اصغر نخعی‌راد، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با تأکید بر این که وقتی دولت خودش حاضر به ترمیم کابینه نیست، هیچ راهی جز استیضاح تعدادی از وزرا برای مجلس باقی نمی‌ماند، گفت: دولت کنونی تبدیل به یک دولت بی‌سر شده است و نمی‌تواند مدیریت منسجمی را بر کشور اعمال کند./ در برخی وزارتخانه‌ها شاهد آن بوده‌ایم که افراد صرفاً به دلیل ارتباطات سیاسی و جناحی خودشان، پست‌های کلیدی گرفته‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است