کد خبر : 140263
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۵ - 10:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ورود درنا‌ی سیبری به مازندران+فیلم

ورود درنا‌ی سیبری به مازندران+فیلم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «امید» تنها بازمانده از درناهای سفید سیبری برای زمستان گذرانی وارد تالاب بین المللی فریدونکنار شد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست مازندران گفت: «امید» آخرین بازمانده از درناهای سفید سیبری عصر دیروز برای زمستان‌گذرانی در تالاب فریدونکنار استان مازندران فرود آمد.

ربیعی با اشاره به اینکه امسال، زمان مهاجرت درنای سیبری به مازندران نسبت به پارسال ۲ هفته دیرتر بود افزود: این پرنده حدود ۴ ماه ، مهمان مازندرانی ها خواهد بود و سپس به منطقه سیبری بر خواهد گشت.

https://cdn.jabeh.com/node/2020/11/5/lsjibJHJjvUm2gRPrByims2gy0kfoc501QV51dSN.mp4

او گفت: تعداد درنا‌های سیبری در سال ۱۳۵۶ حدود ۱۲ قطعه بود که این تعداد در گذر زمان به یک قطعه رسیده است.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست مازندران افزود: این تک درنای سیبری از حدود ۱۳ سال پیش تاکنون به صورت انفرادی، مسیر چند هزار کیلومتری از سیبری تا مازندران را طی می‌کند و بر‌ای زمستان گذرانی به تالاب بین المللی فریدونکنار می‌آید.

ربیعی، سن زیست این پرنده نادر را حدود ۷۰ سال بیان کرد و گفت: درنا‌ها در طول سال، تخم گذاری و جوجه ریزی زیادی ندارند و به همین علت، جمعیت این گونه پرندگان کم است.

وی آب و هوای خوب، محیط مناسب و نداشتن تهدید خارجی از جمله عوامل انسانی در مازندران را از جمله سبب مهاجرت درنای سیبری به تالاب‌های استان مازندران عنوان کرد.

اخبار مرتبط:
افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است
افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است

رئیس اتحادیه صنف خواروبار، آجیل‌فروش و خشکبار اصفهان با بیان اینکه برنج وارداتی کمتر از چهار برابر، روغن حدود چهار برابر و حبوبات حدود دو برابر افزایش قیمت داشته‌اند، گفت: کالا در بازار موجود است، اما گرانی ناشی از نوسانات ارز فشار مضاعفی بر مردم وارد کرده و در آستانه ماه رمضان و عید، نظارت‌های ویژه برای کنترل قیمت‌ها تشدید شده است.

استاندار اصفهان: تنظیم بازار در آماده‌باش کامل برای رمضان و نوروز است
استاندار اصفهان: تنظیم بازار در آماده‌باش کامل برای رمضان و نوروز است

​استاندار اصفهان از برگزاری مستمر جلسات تنظیم بازار و بسیج تمام دستگاه‌های نظارتی برای صیانت از معیشت مردم در ایام پیش‌رو خبر داد و گفت: اولویت اصلی دولت در استان، توزیع عادلانه و وفور کالاهای اساسی است.

استاندار: رونق گردشگری، اولویت شهرستان‌های استان اصفهان است
استاندار: رونق گردشگری، اولویت شهرستان‌های استان اصفهان است

استاندار اصفهان گفت: رونق گردشگری اولویت شهرستان‌های استان اصفهان بوده که باید انگیزه سرمایه‌گذاری را تقویت کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است