کد خبر : 140201
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۴ - 16:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده اردبیل: مردم جز نان و پنیر چیزی برای خوردن ندارند / چرا دولتی ها سکوت کرده اند؟

نماینده اردبیل: مردم جز نان و پنیر چیزی برای خوردن ندارند / چرا دولتی ها سکوت کرده اند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی اظهار داشت: متأسفانه در طول چندین سال گذشته برنامه‌های دولت دارای طرح‌های اقتصاد مقاومتی نبوده و با توجه به این که این مسئله یک ضعف بزرگ محسوب می‌شود بنابراین نیاز است در این زمینه ظرفیت‌ها و توان داخلی برای حل مشکلات موجود مبنای کار قرار گیرد.

وی با اشاره به این که اهمیت به استفاده از توان داخلی زمینه‌بخش حل بسیاری از مشکلات خارج از کشور است ادامه داد: با توجه به وضعیت کنونی خروجی مناسب و مورد انتظار در این زمینه به دست نیامده که نتیجه آن ناامیدی در بین مردم است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: علاوه بر تحریم، خودتحریمی هم در کشور مشهود است در حالی که نیاز است در راستای حل مشکلات موجود عملاً برنامه و تدابیر اساسی اتخاذ شود تا بتوانیم از فعالیت سوداگران و دلالان تا حد امکان بکاهیم.

موسوی ادامه داد: نوسانات اخیر در بازار ارز و سکه نشان از بی‌ثباتی وضعیت اقتصادی است که در این زمینه نیاز است استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان مورد توجه واقع شود و با همکاری اساتید دانشگاه‌ها و نخبگان برای پیشرفت و توسعه کشورمان برنامه‌های اساسی بیندیشیم.

وی اظهار کرد: انتظار می‌رود دولت در ارتباط با وضعیت گرانی و کمرشکن مردم پاسخگو باشد چرا که بسیاری از مردم جز نان و پنیر چیزی برای صرف غذا ندارند و این یک معضل جدی است.

موسوی افزود: همکاری دولت با مردم تنها راهکار اساسی برای حل بسیاری از مشکلات است و در این زمینه نیاز است با اتخاذ تصمیمات مناسب و اساسی برنامه‌های مناسبی را پیاده‌سازی کنیم.

اخبار مرتبط:
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان ازاستمرار پایش دقیق نقاط حساس برای شناسایی احتمالی پشه ناقل تب دِنگی خبر دادوگفت:تاکنون موردی از ابتلا یا وجود این پشه مشاهده نشده است.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا

اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی اعلام کرد از دوشنبه تا چهارشنبه شاخص آلودگی در شرایط قرمز قرار می‌گیرد.

پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد
پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد

فرمانده انتظامی اردستان از کشف دو دستگاه گنج یاب به ارزش ۱۵ میلیارد ریال توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است