کد خبر : 140178
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۴ - 14:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علیرضا زالی: تهران باید ۲ تا ۳ هفته تعطیل شود

علیرضا زالی: تهران باید ۲ تا ۳ هفته تعطیل شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا زالی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران که با حضور محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا پیک بعدی کرونا قوی تر از پیک های قبلی خواهد بود، افزود: هم اکنون در پیک سوم این بیماری  به سر می بریم و در حال حاضر صحبت کردن از پیک چهارم شاید مقداری شتاب زده باشد.

وی با یادآوری این که شرایط سخت تری به دلیل سرما در پیش داریم، تاکید کرد: با شروع سرما و تغییرات اقلیمی و نتایج حاصل از آن، شاهد افزایش چشمگیر مبتلایان در دنیا به خصوص در نیمکره شمالی از جمله در ایران خواهیم بود.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران اظهار داشت: هم اکنون در برخی کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی شاهد این وضعیت هستیم و در هفته اخیر در کشورهای نیمکره شمالی با افزایش چشمگیر مبتلایان روبرو بودیم.

زالی ادامه داد: تا پایان فصل سرما شاهد وضعیت روبه افزایش مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا خواهیم بود. وجود بیماری تنفسی همراه، آلودگی هوا و تغییرات فصلی سرما عواملی هستند که سبب افزایش بیماری کرونا می شود.

وی افزود: همچنین بیماری آنفلوآنزا که معمولا از اواسط آبان ماه شروع می شود و تا اوایل دی ماه موج اول آن ادامه پیدا می کند، می تواند در افزایش روند کرونا نقش داشته باشد.

پیشنهاد تعطیلی ۲ تا ۳ هفته ای تهران

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا با تعطیلات چند هفته تهران موافق هستید؟، گفت: تعطیلی تهران صرفا برای کنترل اپیدمی نیست بلکه برای فرصت احیا و ایجاد بازیابی توان کادر پزشکی است و براین اساس  پیشنهاد ما  تعطیلی  ۲ تا ۳ هفته ای در تهران است.

زالی ادامه داد: این تعطیلی به جز در مشاغل امدادی، حیاتی و توزیع مواد غذایی باید اجرا شود.

وی از افزایش میزان مراجعات بیماران کرونایی به بیمارستان های تهران خبر داد و گفت: شاهد روند نامطلوب در این زمینه هستیم، در حال حاضر با بیش از ۶ هزار و ۴۰۰ بیمار بستری مواجه هستیم که عدد قابل توجهی است.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران یادآور شد: از این تعداد حدود هزار و ۷۰۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند که از وضعیت نامناسبی برخوردارند.
اخبار مرتبط:
استرالیا سپاه پاسداران را در فهرست «حامیان دولتی تروریسم» قرار داد
استرالیا سپاه پاسداران را در فهرست «حامیان دولتی تروریسم» قرار داد

استرالیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست «حامیان دولتی تروریسم» قرار داده است.

سردار نقدی: جنگ بعدی را بدون نابودی کامل اسرائیل متوقف نمی‌کنیم
سردار نقدی: جنگ بعدی را بدون نابودی کامل اسرائیل متوقف نمی‌کنیم

سردار نقدی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر میدان جنگ دیگری گشوده شود، خواسته بسیجیان این است که این جنگ را بدون نابودی و محو کامل رژیم صهیونیستی متوقف نکنیم.

هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد

اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار آلودگی سطح زرد از پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از فردا تا شنبه شب در بیشتر مناطق استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است