کد خبر : 140129
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۴ - 08:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

باغ مجسمه ها کجاست؟

باغ مجسمه ها کجاست؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در روزهای اخیر برخی مسوولان شهرداری در خانه هنرمندان حاضر شدند تا از  ۲۲ سردیس جدید در جریان دومین سمپوزیوم مجسمه سازی مفاخر معاصر رونمایی کنند؛ سردیس‌هایی که برگرفته از چهره‌های بزرگانی چون عباس کیارستمی، علی حاتمی، علی نصیریان، داوود رشیدی، پرویزفنی زاده، محمدعلی کشاورز و جمیله شیخی، پرویز تناولی و مجید انتظامی بود.

اما نصب این مجسمه ها از همان بدو امر با انتقادهایی مواجه شد که شباهت نداشتن به چهره هنرمند مورد نظر، نمونه ای از آنها بود.

به عنوان مثال در این سردیس ها، مجسمه عباس کیارستمی بدون عینک ساخته شده است؛ عینکی که یکی از بارزه‌های اصلی شخصیت این هنرمند فقید بود. یا برای مثال سردیس های مرحوم پرویز فنی‌زاده و علی نصیریان نیز شباهتی را که باید، به این کاراکترها ندارند.

https://www.modara.ir/?p=140129

اخبار مرتبط:
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت
فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت

رئیس مرکز اورژانس کاشان گفت: تصادف در آزادراه قم کاشان دو فوتی و یک مصدوم در پی داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است