به گزارش سایت خبری مدارا؛ تا این لحظه ترامپ با ۴۷/۱۰۲/۲۸۳ (معادل ۵۰.۴ درصد آرا) رای در مقابل ۴۴/۸۵۳/۴۵۰ معادل (۴۸ درصد آرا) از جو بایدن پیشی گرفته است.
اعلام نتایج در چند ایالت کلیدی که رقابت در آن فشرده و ترامپ پیشتاز آن بود (مانند فلوریدا و تگزاس)، متوقف شده و نتایج شمارش آرا در این ایالتها بهروزرسانی نشده است. جو بایدن هم با استفاده از آرای الکترال کالیفرنیا که پایگاه رای دموکراتها می باشد (۵۵ رای) فاصله خود را با ترامپ افزایش داده، اما ترامپ می تواند با برنده شدن در ایالتهایی که در آن پیشتاز است بار دیگر رئیس جمهور آمریکا شود.
آخرین وضعیت ترامپ و بایدن از لحاظ پیروزی در ایالتها
در دولت هفتم در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران روز ۳۰ شهریور «روز گفتگوی تمدنها» نامگذاری شد. سید محمد خاتمی، رئیسجمهور دولتهای هفتم و هشتم، در نخستین سفر خود به ایالات متحده به منظور سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، پیشنهاد «گفتگوی تمدنها» را مقابل «برخورد تمدنها» مطرح کرد. این پیشنهاد با استقبال اعضای سازمان ملل روبهرو شد.
مهدی کروبی در دیدار محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم گفت: انتظار مردم عمل به شعارهای داده شده در مناظرات زمان انتخابات است و بی توجهی و عدم قاطعیت در عدم اجرای آن موجب نا امیدی و سرخوردگی کسانی خواهد شد که در انتخابات شرکت و فعالیت کردند.
در بخشی از نامه ۷۰ نماینده مجلس به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه مطرح شد: فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر ممنوعیت تولید سلاح هستهای، در حالی صادر شد که غرب توان کنترل حداقلی رژیم صهیونیستی را داشت، اما تفاوت شرایط در فقه امامیه، موجب تغییر حکم خواهد شد/ درخواست داریم که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی تجدید نظر گردد، زیرا ساخت و نگهداری سلاح هستهای نسبت به استفاده از آن، بحث دیگری است