کد خبر : 139888
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۱ - 11:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محسن رضایی: محدود کردن سن ۴۵ سال در رقابت انتخابات ۱۴۰۰ اشتباه بزرگی است

محسن رضایی: محدود کردن سن ۴۵ سال در رقابت انتخابات ۱۴۰۰ اشتباه بزرگی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛محسن رضایی در اینستاگرام نوشت:

مهمترین عامل عبور کشور از مشکلات کنونی و بقای نظام، به انتقال درست و به موقع مسئولیت های بین نسلی بستگی دارد. متاسفانه انحراف از سی سال پیش شروع شد و انتقال بین نسلی از نسل اول به دوم صورت نگرفت!

سپس این انحراف به نسل سوم و چهارم کشیده شد. به طوری که امروز معیار جوان بودن را زیر چهل و پنج سال تعیین می کنند در حالی که معیار جوان بودن در دهه اول انقلاب زیر سی سال بود. نسل اول برای آنکه خودش در قدرت بماند و از ورود نسل دوم جلوگیری کند مرتب معیار جوان بودن را بالا برده است و آنها را متهم به ناتوانی و آماده نبودن برای پذیرش مسئولیت ها کرده است. لذا انبوهی از جوانان انقلاب پشت درهای مسئولیت واقع شده اند و مردم از خدمات دهی آنها محروم شده اند.

محدود کردن سن ۴۵ سال در رقابت انتخابات ۱۴۰۰ اشتباه بزرگی است.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تشدید ناپایداری‌های همرفتی طی فردا دوشنبه در مناطقی از استان، هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

افشای یک راز جدید و شوکه‌کننده درباره زندگی خصوصی قاتل الهه حسین‌نژاد
افشای یک راز جدید و شوکه‌کننده درباره زندگی خصوصی قاتل الهه حسین‌نژاد

در جدیدترین اعترافاتی که توسط قاتل الهه حسین‌نژاد صورت گرفته او گفت: من بعد از ازدواج مدتی ساکن اسلامشهر بودم.

آشوب در لس آنجلس؛ استقرار ۲۰۰۰ نیروی گارد ملی برای سرکوب معترضان
آشوب در لس آنجلس؛ استقرار ۲۰۰۰ نیروی گارد ملی برای سرکوب معترضان

نیروهای «گارد ملی کالیفرنیا» امروز (یکشنبه) حدود ساعت ۴ بامداد به وقت محلی، وارد مرکز شهر لس‌آنجلس شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است