کد خبر : 139877
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۱ - 10:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چرا استیضاح وزیر اقتصاد در این مقطع به مصلحت کشور نیست؟

چرا استیضاح وزیر اقتصاد در این مقطع به مصلحت کشور نیست؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی رستمی کارشناس مسائل اقتصادی در یادداشتی ضمن تاکید بر بی نتیجه بودن «استیضاح وزیر اقتصاد» در شرایط فعلی، بر لزوم چاره اندیشیِ مجلس انقلابی برای رفع دغدغه‌های واقعی مردم تاکید کرد. متن این یادداشت به شرح زیر است:

نگارنده این سطور طرفدرا دولت نیست ولی از باب دغدغه‌ای که در قبال اقتصاد این مرز و بوم دارد، مطالبی را که لازم است بیان می‌کند. اگر بخواهم حرف آخرم را همین ابتدا بگویم به یکی از اشعار فاضل نظری اشاره می‌کنم که می‌گوید:

«به دریا میزنم شاید، به سوی ساحلی دیگر/ مگر تا حل نماید مشکلم را مشکلی دیگر»

نمایندگان موافق استیضاح لطفاٌ برنامه خود را برای دوران پس از استیضاح وزیر اقتصاد به اطلاع عموم برسانند تا مشخص شود چگونه می‌‍خواهند از بدترشدن اقتصاد کشور جلوگیری کنند. با توجه به تجربه مشابه در وزارت صمت که چند ماه آن وزارتخانه بدون وزیر ماند و نمایندگان مجلس بهتر می‌دانند که در برزخِ بین عدم رای‌اعتماد به وزیر پیشنهادی تا انتخاب وزیر جدید، قدرت نظارتی مجلس به حداقل می‌رسد، وضعیت وزارتخانه از آنچه در حال حاضر هست، بدتر می‌شود.

لطفاً با نگاه مدیریتی به این مطلب توجه کنید که اگر در چند ماه باقیمانده از عمر دولت، وزارت اقتصاد ۳ ماه را بدون وزیر بماند و بعد از ۳ ماه وزیر جدید بیاید و بخواهد بر مسند وزارتخانه بنشیند، مگر اینکه وزیر بعدی دم مسیحایی داشته باشد و اعجاز کند وگرنه ساختار نیمه فرسوده اداری این اجازه را نمی‌دهد و لطفاً این را نیز به یاد آورید که بانک‌ها، گمرک و بورس زیر نظر وزیر اقتصاد هستند و در برزخ وزارتخانه‌ی بی وزیر، این سه بخش اساسی که در حال حاضر نیز وضعیت خوبی ندارند، بدحال‌تر خواهند شد.

لطفاً برای ما مجلس انقلابی بمایند ولی در همه عرصه‌ها و قبل از نگرانی امثال ما، شما عزیزان علاج کنید و درمان کنید وقتی قانون داریم، وقتی اختیارات دارید، لطفا با صبر، درایت و مدارای متکی بر عقلانیت اقتصادی، استیضاح را از دستور خارج کرده و در تراز دغدغه‌های واقعی مردمِ رنجورِ در بورس، واردکنندگانِ نگرانِ از گمرک و زخم خورده‌هایِ امپراطوریِ بانک‌ها تدبیر داشته باشید.

اخبار مرتبط:
موحدی:ریسک ابتلای زنان اصفهانی به سرطان سینه بالاترازمیانگین کشوری است
موحدی:ریسک ابتلای زنان اصفهانی به سرطان سینه بالاترازمیانگین کشوری است

مدیر بیمارستان الزهرای اصفهان گفت: میزان ابتلای زنان اصفهانی به سرطان سینه بیش از میانگین کشوری است و ضرورت گسترش غربالگری سلامت بانوان دوچندان شده است.

بهروزآذر: کارگروه ویژه برای رفع تبعیض از زنان کارآفرین تشکیل می‌دهیم
بهروزآذر: کارگروه ویژه برای رفع تبعیض از زنان کارآفرین تشکیل می‌دهیم

معاون امور زنان ریاست جمهوری گفت: کارگروه ویژه برای رفع تبعیض از زنان کارآفرین تشکیل می‌دهیم.

مولوی: خودروی دنا با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در نجف آباد توقیف شد
مولوی: خودروی دنا با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در نجف آباد توقیف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف یک خودروی دنا با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در محور نجف آباد خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است