کد خبر : 139799
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ - 16:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ماجرای کشف جسد حلق آویز دختر ۱۱ساله در باغ فیض چه بود؟

ماجرای کشف جسد حلق آویز دختر ۱۱ساله در باغ فیض چه بود؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مادر این دختر بچه به پلیس گفت: من و شوهرم چند سال قبل از هم جدا شدیم و دخترم با من زندگی می‌کرد. امروز برای انجام کاری از خانه بیرون رفته بودم اما وقتی برگشتم متوجه شدم در قفل است با کمک همسایه‌ها در را باز کردیم اما وقتی وارد خانه شدم جسد حلق آویز دخترم را دیدم.

بدین ترتیب با اعلام موضوع به بازپرس مصطفی واحدی از شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی تهران پرونده برای تحقیقات در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت. در ادامه نیز مشخص شد این دختر ۱۱ ساله هیچ‌گونه علائم افسردگی نداشته و دختر شادابی بوده که از نظر درسی نیز بسیار موفق بوده است.

بنابراین فرضیه خودکشی کمرنگ است و خانواده وی خواهان روشن شدن علت اصلی مرگ دخترشان هستند.

اخبار مرتبط:
روایت‌گری درست، ضریب چندبرابری به عملکرد مدیران می‌دهد
روایت‌گری درست، ضریب چندبرابری به عملکرد مدیران می‌دهد

مدیرکل روابط عمومی اصفهان گفت:مدیر موفق، کسی است که ابزارهای رسانه را بشناسد و بتواند روایت‌گر عملکرد خود باشد؛ چرا که در عصر جنگ روایت‌ها، سکوت یعنی واگذاری روایت به دیگران است.

۴ سارق باتری دکل‌های مخابراتی اصفهان دستگیر شدند
۴ سارق باتری دکل‌های مخابراتی اصفهان دستگیر شدند

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: ۴ سارق باتری دکل‌های مخابراتی در شهرستان اصفهان در عملیات مأموران پلیس آگاهی دستگیر که به سرقت ۹۶ باتری اعتراف کردند.

کاشان از پرخطرترین مناطق وقوع سیلاب است
کاشان از پرخطرترین مناطق وقوع سیلاب است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: شهرستان‌های کاشان، نطنز و اردستان به ترتیب مناطق پرخطر استان اصفهان از نظر وقوع سیلاب هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است