کد خبر : 139770
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ - 13:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جوان ۳۲ ساله گیلانی از کار اخراج شد، خودسوزی کرد/ فرماندار رودبار: خودش مقصر بود

جوان ۳۲ ساله گیلانی از کار اخراج شد، خودسوزی کرد/ فرماندار رودبار: خودش مقصر بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس شنیده‌ها این جوان به دلیل مشکلات مربوط به اشتغال خودسوزی کرده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رودبار گفت: (ح. ب پ) جوان اهل روستای گنجه، رو به روی شرکت معدنی در نزدیکی روستای گنجه خودسوزی کرد.

محمد حیدری افزود: بنا به ادعای مدیران شرکت، این فرد به صورت روزمزد تا ۸ ماه پیش در قسمت ساختمانی فعالیت موقت داشت و با اتمام کار نیز همکاری وی با این شرکت قطع شد.

وی گفت: تا قبل ازخودسوزی هیچ شکایتی از سوی وی به اداره کار داده نشده بود.

این جوان رودباری دچارسوختگی شدید شده و اکنون در بیمارستان بستری است.

توضیحات فرماندار رودبار درباره علت خودسوزی جوان ۳۲ ساله

فرماندار رودبار درباره علت خودسوزی جوان ۳۲ ساله اهل روستای گنجه این شهرستان توضیحاتی ارائه کرد.

وی با بیان اینکه این جوان در روز گذشته رو به روی یکی از شرکت‌های شن و ماسه رودبار اقدام به خودسوزی کرده است، افزود: وی از تیر ماه سال ۹۸ به مدت چند ماه در این شرکت به عنوان کارگر روزمزد کار کرده است.

فرماندار رودبار با اشاره به اینکه به دلیل ایجاد درگیری فیزیکی با کارفرما و تعدادی از کارگران و بی نظمی در کار با توجه به اتمام مدت کاری عذر وی خواسته شده است، گفت: در این مدت این فرد به هیچ مرجعی اعم از اداره کار و یا فرمانداری و سایر نهادها برای پیگیری حقوق احتمالی خود مراجعه نکرده است.

وی همچنین به ایجاد بی نظمی و درگیری از سوی این فرد برای شورا و شکستن شیشه‌ها دهیاری این روستا نیز اشاره و اظهار کرد: قطعاً با مراجعه وی پیگیری‌های لازم برای دریافت حقوق احتمالی این فرد از سوی دستگاه‌های متولی انجام می‌شد.

همچنین لازم به ذکر است که رئیس اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی رودبار نیز از عدم ارائه شکایت از این فرد به این اداره برای پیگیری حقوق احتمالی خود خبر داده است.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از استقرار تجهیزات و آماده‌باش شبانه‌روزی اکیپ‌های ستاد سیل همزمان با کاهش دما خبر داد.

انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر
انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از ابلاغ دستور آغاز رسمی انتخابات از ۲۷ آذرماه خبر داد و گفت: فرآیند تشکیل هیئت‌های اجرایی از روز بعد در سراسر استان آغاز می‌شود.

علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است
علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است

رئیس پلیس راه استان اصفهان از وقوع حادثه دلخراش رانندگی در محور آزادراهی اصفهان–نطنز خبر داد که بر اثر آن ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ نفر دیگر مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است