کد خبر : 139770
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ - 13:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جوان ۳۲ ساله گیلانی از کار اخراج شد، خودسوزی کرد/ فرماندار رودبار: خودش مقصر بود

جوان ۳۲ ساله گیلانی از کار اخراج شد، خودسوزی کرد/ فرماندار رودبار: خودش مقصر بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس شنیده‌ها این جوان به دلیل مشکلات مربوط به اشتغال خودسوزی کرده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رودبار گفت: (ح. ب پ) جوان اهل روستای گنجه، رو به روی شرکت معدنی در نزدیکی روستای گنجه خودسوزی کرد.

محمد حیدری افزود: بنا به ادعای مدیران شرکت، این فرد به صورت روزمزد تا ۸ ماه پیش در قسمت ساختمانی فعالیت موقت داشت و با اتمام کار نیز همکاری وی با این شرکت قطع شد.

وی گفت: تا قبل ازخودسوزی هیچ شکایتی از سوی وی به اداره کار داده نشده بود.

این جوان رودباری دچارسوختگی شدید شده و اکنون در بیمارستان بستری است.

توضیحات فرماندار رودبار درباره علت خودسوزی جوان ۳۲ ساله

فرماندار رودبار درباره علت خودسوزی جوان ۳۲ ساله اهل روستای گنجه این شهرستان توضیحاتی ارائه کرد.

وی با بیان اینکه این جوان در روز گذشته رو به روی یکی از شرکت‌های شن و ماسه رودبار اقدام به خودسوزی کرده است، افزود: وی از تیر ماه سال ۹۸ به مدت چند ماه در این شرکت به عنوان کارگر روزمزد کار کرده است.

فرماندار رودبار با اشاره به اینکه به دلیل ایجاد درگیری فیزیکی با کارفرما و تعدادی از کارگران و بی نظمی در کار با توجه به اتمام مدت کاری عذر وی خواسته شده است، گفت: در این مدت این فرد به هیچ مرجعی اعم از اداره کار و یا فرمانداری و سایر نهادها برای پیگیری حقوق احتمالی خود مراجعه نکرده است.

وی همچنین به ایجاد بی نظمی و درگیری از سوی این فرد برای شورا و شکستن شیشه‌ها دهیاری این روستا نیز اشاره و اظهار کرد: قطعاً با مراجعه وی پیگیری‌های لازم برای دریافت حقوق احتمالی این فرد از سوی دستگاه‌های متولی انجام می‌شد.

همچنین لازم به ذکر است که رئیس اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی رودبار نیز از عدم ارائه شکایت از این فرد به این اداره برای پیگیری حقوق احتمالی خود خبر داده است.

اخبار مرتبط:
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان از برگزاری باشکوه مراسم اربعین امسال با محوریت خدمات مردمی و انسجام اجتماعی خبر داد و گفت: اربعین امسال فرصتی برای تقویت اتحاد و همدلی است.

کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود
کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود

استاندار اصفهان از تشکیل کارگروه ویژه رفع نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان خبر داد و گفت: مسائل و مشکلات صنایع‌دستی اصفهان اگر حل شود، مشکلات صنایع‌دستی کل کشور هم مرتفع می‌شود.

وزیر علوم: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند / به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم
وزیر علوم: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند / به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی وارد دانشگاه‌ها می‌شوند، گفت: بر این اساس ما به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است