کد خبر : 139746
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ - 11:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آزاد سازی ۳۹۰ کیلومتر از ساحل مازندران

آزاد سازی ۳۹۰ کیلومتر از ساحل مازندران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی رازجویان در نشست ستاد آزاد سازی سواحل دریای مازندران در ساری افزود : در مجموع حدود ۸۵ درصد  حریم ۶۰ متری ساحل دریای خزر آزاد شد و در اختیار مردم قرار گرفته است.
وی گفت که با راه اندازی اسکله های دریایی در سواحل دریای خزر همزمان با آزاد سازی سواحل ، این زیرساخت ها می توانند خدمات رسانی بهتری به مردم ارائه دهند.
معاون استاندار مازندران اظهار داشت : آزاد سازی سواحل دریای خزر با همراهی و همدلی تمام دستگاه های دولتی و نهادها  محقق شده است و بارقه ای از امید در بین مردم با این کار ایجاد شده است.

اخبار مرتبط:
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: برای برقی‌سازی ناوگان با مدل منطقی و بدون هیجان‌زدگی پیش رفته‌ایم تا حمل‌ونقل پاک و هوشمند به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل شود.

محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است
محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: در حال حاضر محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی همراه با کولاک و مه آلود است.

۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است
۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: ۱۳ هزار هکتار عرصه در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است