کد خبر : 136179
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۱۶ - 09:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۲۰۰ فعال حوزه حجاب علیه «مهدی نصیری» به صداوسیما نامه نوشتند

۲۰۰ فعال حوزه حجاب علیه «مهدی نصیری» به صداوسیما نامه نوشتند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ جمعی از فعالان حوزه حجاب و عفاف خطاب به معاون سیمای سازمان صدا و سیما عنوان کردند: شجاعانه مقابل برنامه‌های ضد حجاب و تعالی زن بایستید.

در این نامه که به امضای ۲۰۰ نفر از نخبگان و فعالان مردمی حوزه حجاب و عفاف رسیده، خطاب به سیدمرتضی میرباقری، با ‌اشاره به طرح آمار ‌اشتباه در حوزه حجاب در یکی از برنامه‌های سیما، آمده است: در عوض القای سیاه‌نمایی و نمایش غیرواقعی وضعیت زنان، به چهل سال درخشش بانوان این سرزمین در مسیر رشد و آزادی و کرامت آنها اشاره می‌شد و حضور اجتماعی و صعود چهل ساله آنان که در سایه‌سار حجاب و عفت زنان این سرزمین که نظام اسلامی بستر آن را فراهم کرده است، تبیین می‌گردید؟ درخششی که امثال به اصطلاح روشنفکرنماها و کارشناسان زاویه‌دار از انقلاب برگشته و شبه اپوزیسیون چشم دیدن و زبان گفتن آن را ندارند.
چگونه است فرزندان و برنامه‌های انقلابی به کوچکترین خطا یا موضع‌گیری مخالف مزاج مدیران (حتی خارج از قاب آنتن)، از رسانه ملی حذف می‌شوند اما حاتم بخشی از جیب فرهنگ و ارزش‌ها تمامی ندارد؟! اگر غرور مدیریتی و انتقادناپذیری‌ها را کنار بگذاریم قطعا با بصیرت خواهیم دریافت که هیچگاه بازی در زمین دشمن به نفع ما تمام نشده است.
برای حل مسئله حجاب و ارتقاء آن لازم نیست به سرهنگ‌ها بتازید! بلکه باید پاسخ وضعیت فعلی را از سازمان‌ها و ارگان‌های عریض و طویل فرهنگی و حقوقدانانی جویا شوید که وضع موجود حاصل برنامه‌های زاویه‌دار هنری و فرهنگی آنهاست.

گفتنی است مهدی نصیری مدیراسبق کیهان اخیرا در یک برنامه تلویزیونی در مخالفت با حجاب اجباری ،آمارهایی از وضعیت بدحجابی ارائه کرد.

اخبار مرتبط:
اصلاح الگوی کشت و مدیریت هوشمندانه آب جدی گرفته شود/ کاهش ۶۹ درصدی بارندگی در شرق اصفهان
اصلاح الگوی کشت و مدیریت هوشمندانه آب جدی گرفته شود/ کاهش ۶۹ درصدی بارندگی در شرق اصفهان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: کاهش بارندگی و بازگشایی‌های مقطعی رودخانه، کشاورزی این منطقه را با چالش جدی روبه‌رو کرده است. بدون تأمین حداقل جریان دائمی آب، حتی کشت محصولات کم‌آب‌بر و مقاوم نیز صرفه اقتصادی نخواهد داشت. به همین دلیل، اصلاح الگوی کشت و مدیریت هوشمندانه منابع آبی ضرورتی فوری برای استان است.

ایمنی بازار تاریخی اصفهان خط قرمز میراث‌فرهنگی است
ایمنی بازار تاریخی اصفهان خط قرمز میراث‌فرهنگی است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایمنی بازار تاریخی شهر اصفهان را خط قرمز این نهاد دانست.

۳۱۸ زندانی در اصفهان آزاد شدند
۳۱۸ زندانی در اصفهان آزاد شدند

رییس کل دادگستری اصفهان از آزادی ۳۱۸ زندانی جرائم مالی و غیرعمد این استان در چهار ماه نخست امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است