کد خبر : 135930
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۱۴ - 23:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حمایت متفاوت محمدرضا زائری از ظریف/آیندگان خواهند دانست که چه عواملی موجب تحریم های کمرشکن بوده!

حمایت متفاوت محمدرضا زائری از ظریف/آیندگان خواهند دانست که چه عواملی موجب تحریم های کمرشکن بوده!

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ حجت الاسلام محمدرضا زائری از روحانیون معروف و از مدرسان دانشگاه در صفحه ایسنتاگرامش عکسی از خو به همراه محمدجواد ظریف منتشر کرد و نوشت: «بعضی کشته و مرده احمدی نژاد بودند و حالا فحشش می دهند، بعضی انقلابی بودند و حالا پشیمانند؛ بعضی عشق خاتمی بودند و بعد رهایش کردند! گذشت زمان دیدگاه و فهم آدم ها را عوض می کند!»

او در ادامه نوشت: « امروز خیلی حرفهای نامربوط درباره محمد جواد ظریف هست، اما صدسال، دویست سال بعد که گرد و غبار بدبینی ها و کج فهمی های امروز فرو بنشیند، تاریخ در باره مجاهدت مردی سخن خواهد گفت که با تجربه و تخصص ارزشمند و هوشمندی و توانایی کم نظیر خود میدان های تازه ای برای ایران اسلامی گشود.

پی نوشت یکم؛ ایشان اصلا و قطعا و به هیچ وجه در انتخابات ریاست جمهوری نامزد نخواهد شد، بعضی نگران نباشند!

پی نوشت دوم؛ بالاخره روزی که “ز پرده ها به درافتند، رازهای نهانی” اسرار فاش می شود و آیندگان خواهند دانست که چه عواملی موجب تحریم های کمرشکن بوده و زندگی مردم را به تلخی کشانده است!»

اخبار مرتبط:
ماجرای رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه تهران چیست؟
ماجرای رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه تهران چیست؟

سرپرست دفتر ریاست رگولاتوری با رد هرگونه مصوبه درباره راه‌اندازی «اینترنت طبقاتی»یا رفع فیلتر برخی پلتفرم‌ها در دانشگاه‌ها، گفت: تاکنون هیچ تصمیم یا ابلاغیه‌ای در این زمینه صادر نشده است.

پلیس: به تمامی مشاورین املاک هشدارهای لازم درباره اجاره ساعتی و یک روزه خانه‌ها، داده شده است
پلیس: به تمامی مشاورین املاک هشدارهای لازم درباره اجاره ساعتی و یک روزه خانه‌ها، داده شده است

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا گفت: پلیس به تمامی مشاورین املاک در سراسر کشور هشدارهای لازم را در خصوص اجاره خانه‌های ساعتی و یک‌روزه ارائه کرده است.

«دیک چنی» معمار جنگ عراق درگذشت
«دیک چنی» معمار جنگ عراق درگذشت

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که «دیک چنی» معاون جورج بوش، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و معمار اصلی جنگ عراق امروز در سن ۸۴ سالگی درگذشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است