کد خبر : 134703
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۶ - 11:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تزریق منابع صندوق توسعه ملی به بورس به کجا رسید؟

تزریق منابع صندوق توسعه ملی به بورس به کجا رسید؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛کاهش های پی در پی شاخص بورس مسئولان را بر آن داشت تا تصمیمات مختلفی برای به تعادل رساندن بازار سرمایه اخذ کنند. یکی از این تصمیمات تزریق منابع صندوق توسعه ملی به این بازار بود.

در این راستا، چندی پیش حسن قالیباف اصل – رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار – اعلام کرد که این سازمان پیگیر نهایی شدن انتقال یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار است و بر این موضوع تاکید کرد که اجرای این مصوبه در شرایط فعلی بازار برای بازارگردانی مداوم همه نمادها و افزایش نقدشوندگی بازار اتفاق بسیار خوبی است.

هرچند که رقم دقیق آن هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است اما پیگیری‌های ایسنا از این حکایت داشت که طبق مذاکرات صورت گرفته فعلا قرار است این منابع از حساب‌های ریالی صندوق توسعه ملی نزد بانک‌ها تامین شود و احتمالا نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. چندی بعد از اعلام خبر مذکور، صندوق توسعه ملی نیز آمادگی خود را برای حمایت از بورس اعلام کرد اما هنوز خبری از تزریق این منبع نشده است.

در این راستا، حسین سلاح ورزی – یک عضو شورای عالی بورس – در گفت و گو با ایسنا، درمورد آخرین وضعیت تزریق یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار، توضیح داد: این طرح هنوز اجرا نشده و درحال طی کردن مراحل اداری است؛ اما به طور قطع اجرا خواهد شد.

اخبار مرتبط:
۳۱ پروژه ورزشی تا پایان سال در اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد
۳۱ پروژه ورزشی تا پایان سال در اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان از افتتاح ۳۱ پروژه ورزشی در استان تا پایان سال جاری خبر داد.

گره گشایی از اراضی ۱۱۰۰ هکتاری ورزشگاه نقش‌جهان پس از چند دهه
گره گشایی از اراضی ۱۱۰۰ هکتاری ورزشگاه نقش‌جهان پس از چند دهه

​استاندار اصفهان از اتخاذ تصمیمات جدی برای تعیین تکلیف نهایی اراضی یک هزار و ۱۰۰ هکتاری ورزشگاه نقش‌جهان خبر داد.

استاندار اصفهان: دبیرخانه شهر خورشیدی اصفهان تشکیل می‌شود
استاندار اصفهان: دبیرخانه شهر خورشیدی اصفهان تشکیل می‌شود

استاندار اصفهان از تشکیل دبیرخانه شهر خورشیدی در استان خبر داد و گفت: با فعال سازی این دبیرخانه، پروژه‌های هوشمندسازی شهری با تمرکز بر انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر شتاب می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است