کد خبر : 134698
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۶ - 10:58
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فراکسیون مرزنشینان در مجلس تشکیل می‌شود

فراکسیون مرزنشینان در مجلس تشکیل می‌شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ فدا حسین مالکی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت بازارچه‌های مرزی، گفت: متاسفانه علیرغم آنکه کشور در تحریم است و مشکلاتی از این جهت داریم اما تاکنون نتوانستیم به خوبی از ظرفیت‌های خود برای مقابله با تحریم‌ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه ما حدود ۳۹ بازارچه مرزی و بیش از ۱۰۰ راه مرزی رسمی داریم، افزود: داشتن این بازارچه‌های مرزی ظرفیت بسیار بزرگی است و ما باید از این ظرفیت برای مقابله با تحریم‌ها استفاده کنیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۱۶ استان ما مرزی هستند که این استان‌ها به خوبی می‌توانند با ۱۵ کشور همسایه ارتباط تجاری برقرار کنند، در شرایط تحریمی، این اقدام یکی از راهکارهای اساسی برای حل مشکلات کشورمان است.

مالکی ادامه داد: استان‌های مرزی ما باید ارتباطات خود با کشورهای همسایه را تقویت کنند و توجه به ظرفیت‌های بازارچه‌های مرزی بهترین راه برای دور زدن تحریم هاست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دلیل اهمیت این موضوع جمع زیادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی موافقت خود را با تشکیل فراکسیون مرزنشینان در مجلس اعلام کرده‌اند که به زودی طرح آن آماده می‌شود و هدف از تشکیل این فراکسیون آن است که با توجه به ظرفیت‌های مرزی کشور، تحریم‌ها را دور بزنیم.

اخبار مرتبط:
خودکفایی صنعتی ایران با پروژه‌های پتروشیمی و نیروگاه خورشیدی
خودکفایی صنعتی ایران با پروژه‌های پتروشیمی و نیروگاه خورشیدی

مدیرعامل تأمین اجتماعی نیروهای مسلح کشور گفت: سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیون دلاری و فناوری بومی، توانمندی نیروهای مسلح در عرصه صنعت و انرژی را تثبیت می‌کند.

صالحی: اصفهان قطب راهبردی امنیت ملی و هسته‌ای کشور است
صالحی: اصفهان قطب راهبردی امنیت ملی و هسته‌ای کشور است

معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان تأکید کرد: جایگاه استان در جنگ هسته‌ای و دفاعی ممتاز است و توسعه علمی و اقتصادی با پیشرفت پروژه‌های دانش‌بنیان همزمان شده است.

پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان
پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان

عملیات پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان با دانش بومی آغاز شد؛ ایران اکنون توان صادراتی به منطقه دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است