کد خبر : 134152
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۲ - 21:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر اقتصاد خطاب به مردم: چرا سهام و دارایی خود را در معرض فروش قرار می‌دهید که عده ای بُزخری کنند؟

وزیر اقتصاد خطاب به مردم: چرا سهام و دارایی خود را در معرض فروش قرار می‌دهید که عده ای بُزخری کنند؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛فرهاد دژپسند گفت: من همیشه از همه سرمایه‌گذاران در بورس که قصد ورود یا خروج از این بازار را دارند این سه خواهش را داشته و دارم؛ مطالعه، مشاوره و معامله.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: الان که بحث خروج از بازار سرمایه مطرح است این تاکید را دارم که سهام، دارایی شما است و این دارایی را نباید در معرض “بیا بخر” قرار داد. عبارت بیا بخر سبب می شود ارزش واقعی دارایی و سهام آنها مشخص نشود.

وی با تاکید بر این که من هیچ‌گونه اختیاری ندارم که به سهامداران بگویم بخرید یا بفروشید؛ اما خواهش می‌کنم در مورد فروش دارایی خود حداکثر دقت خود را بکنند؛ چون سهام دارایی سرمایه‌گذاران است و باید به قیمت مناسب دادوستد شود.

وزیر اقتصاد و دارایی خطاب به آن دسته از سهامدارانی که در صف‌های فروش قرار می‌گیرند، تصریح کرد: چرا سهام و دارایی خود را در معرض فروش قرار می‌دهید که عرضه زیاد شود و خریداران فکر کنند هنوز موقعیت آن را دارند که در قیمت‌های پایین‌تر سهام سرمایه‌گذاران را در تور بندازند.

دژپسند افزود: من این نگرانی را دارم که عده‌ای با برنامه‌ریزی قصد دارند سهامداران را وادار به فروش سهام خود کنند تا با ایجاد فضای روانی، مشکلاتی را ایجاد کنند. این در حالی است که نظرسنجی‌هایمان برآوردهای خیلی خوبی نسبت به آینده بورس دارد و برخی برخی افراد نظرسنجی بد را بزرگ می‌کنند.

اخبار مرتبط:
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد

معاون استاندار اصفهان با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا در اردیبهشت‌ماه سال آینده، از انجام برنامه‌ریزی برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان خبر داد.

رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید
رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید

عضو شورای شهر اصفهان با هشدار نسبت به خطر انحراف‌های غیرضروری در رینگ چهارم گفت: مسیر باید بدون تعلل، مستقیم، اصولی و با هدف حفظ ایمنی و منافع بلندمدت شهر تعیین تکلیف شود.

نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد
نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان با هشدار نسبت به بحران آب و آلودگی هوا، این دو چالش را تهدیدی جدی برای سلامت و آینده استان دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است