کد خبر : 133396
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۲۹ - 16:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نسرین ستوده در بیمارستان بستری شد

نسرین ستوده در بیمارستان بستری شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کانال تلگرامی جماران به نقل از همسر نسرین ستوده خبر داد: تماس گرفتند و گفتند که نسرین حالش وخیم‌تر شده و به خاطر مشکل قلبی به بیمارستان اعزام شده است.

اخبار مرتبط:
فردا؛ برگزاری جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام
فردا؛ برگزاری جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام

جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) فردا (چهارشنبه) برگزار خواهد شد.

واکنش نماینده مجلس به مرغ ۱۸۰ هزار تومانی: باید قرارگاه جنگی تشکیل بدهیم!
واکنش نماینده مجلس به مرغ ۱۸۰ هزار تومانی: باید قرارگاه جنگی تشکیل بدهیم!

حجت اسلام نقدعلی نماینده خمینی‌شهر در صحن علنی مجلس گفت: آقای قالیباف! مقام معظم رهبری فرمودند ما باید قوی بشویم و ساختارها را اصلاح بکنیم؛ جلسه ارزنده‌ای را دیروز حضرت عالی با رؤسای کمیسیون‌ها داشتید که عصر امروز بناست نتیجه بدهد. تقاضا می‌کنم در این دوران جنگ اقتصادی ما یک قرارگاه جنگی تشکیل بدهیم.

اولتیماتوم ۴۵ روزه ترامپ به هند برای قطع ارتباط اقتصادی با ایران
اولتیماتوم ۴۵ روزه ترامپ به هند برای قطع ارتباط اقتصادی با ایران

۲ روز پس از اجرای «مکانیسم ماشه»، دولت دونالد ترامپ به امید اعمال سیاست فشار حداکثری به تهران، هند را تحت فشار گذاشت و اولتیماتوم ۴۵ روزه برای قطع همکاری با ایران و ترک پروژه بندر چابهار صادر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است