کد خبر : 130631
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۰۸ - 20:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انتقادات صریح خباز از اصولگرایان/ دوستان اصولگرا حاضرند برای یک دستمال قیصریه را به آتش بکشند/ چرا از برجام خارج نمی شوید؟

انتقادات صریح خباز از اصولگرایان/ دوستان اصولگرا حاضرند برای یک دستمال قیصریه را به آتش بکشند/ چرا از برجام خارج نمی شوید؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ محمدرضا خباز، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، با اشاره به مباحثی که منتقدان دولت درباره عملکرد دولت مطرح می‌کنند و نادیده گرفتن آثار تحریم از سوی این طیف اظهارداشت: اینکه اصولگرایان می‌گویند تحریم‌ها اثری بر اقتصاد ایران ندارد، این سخن را از روی عمد می‌گویند، زیرا آن‌ها تاثیر تحریم‌ها را می‌دانند. نمی‌گویم همه مشکلات ما ناشی از تحریم است و می‌توانستیم بهتر از این عمل کنیم و در یک سال باقی مانده از عمر دولت هم می‌توانیم که کارنامه بهتری به‌جا گذاریم. ولی واقعیت این است که تحریم‌ها ما را به گوشه رینگ برده است.استاندار پیشین سمنان گفت: با همسایگانی مانند عراق که حق حیات به گردن آن‌ها داریم هم با احتیاط و زحمت مراوده و معامله می‌کنیم. اصولگرایان می‌خواهند همه مشکلات را گردن دولت بیندازند که دولت را ناکارآمد معرفی کنند. در دوره اول بعد از ۶۳ سال و زمانی تراز صادرات و واردات مثبت شد و برای دومین بار به خودکفایی گندم رسیدیم.این فعال اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: روحانی همان روحانی دولت اول است فقط تعدادی از وزرای دولت عوض شده است. دوستان اصولگرا حاضرند برای یک دستمال قیصریه را به آتش بکشند و فکر می‌کنند از این راه به مقصودشان می‌رسند، ولی متوجه نیستند که همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم.

اخبار مرتبط:
شیشه فروش: حقابه قانونی مردم اصفهان باید تامین شود
شیشه فروش: حقابه قانونی مردم اصفهان باید تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: وزارت نیرو موظف است حقآبه قانونی زیست‌محیطی، کشاورزی و شرب استان را تأمین و از برداشت‌های غیرمجاز در بالادست جلوگیری کند.

جمالی‌نژاد:گردشگری باید به اولویت نخست استان اصفهان تبدیل شود
جمالی‌نژاد:گردشگری باید به اولویت نخست استان اصفهان تبدیل شود

استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت نگاه راهبردی و علمی به گردشگری گفت: اصفهان باید با نگاهی نو، خلاقانه و مبتنی بر پژوهش، مسیر تبدیل گردشگری به ثروت پایدار را دنبال کند.

آملی لاریجانی: در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما در مجمع اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم، فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟»، عرض کردم واقعا بی‌وجه است
آملی لاریجانی: در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما در مجمع اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم، فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟»، عرض کردم واقعا بی‌وجه است

آملی لاریجانی گفت: من در محضر حضرت آقا عرض کردم که ما اساساً از نظر شکلی حق ورود به بحث FATF را نداشتیم؛ مگر از جهتی که مربوط به توضیح و تبیین موضوع باشد. FATF اصلاً به‌عنوان دستور جلسه قابل طرح نبود، چون مصوبه مجلس نداشت که به‌صورت اصراری به مجمع ارجاع شده باشد. وقتی به من فرمودند: «پس این همه بحث برای چیست؟» عرض کردم واقعاً بی‌وجه است. البته ریشه‌ای دارد که توضیح خواهم داد، اما به لحاظ حقوقی، طرح FATF در دستور کار مجمع بلاوجه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است