کد خبر : 130239
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۰۳ - 13:56
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

یک نماینده مجلس از عباس آخوندی به قوه قضائیه شکایت کرد/ علی اصغر عنابستانی: به نمایندگی از مردم مظلوم و صبور غرب خراسان شکایت کردم

یک نماینده مجلس از عباس آخوندی به قوه قضائیه شکایت کرد/ علی اصغر عنابستانی: به نمایندگی از مردم مظلوم و صبور غرب خراسان شکایت کردم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی اصغر عنابستانی نماینده سبزوار و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در همین رابطه اظهار داشت:‌ اخیرا از عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی برای تعلل هفت ساله در انجام پروژه های مهم راه و مسکن به نمایندگی از مردم شکایت کرده‌ام.

وی در توضیح بیشتر افزود: روز جمعه اول شهریور در مسیر سبزوار به اسفراین و در یک تصادف زنجیره‌ای چهارده نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند؛ این در حالی است که مسئولان متولی نسبت به توسعه زیر ساخت‌های متناسب، کوتاهی کرده‌اند و مسئول چنین عواقب ناگواری هستند.

نماینده سبزوار در مجلس با بیان اینکه کارشناسان امر سال‌هاست تاکید می‌کنند که جاده‌های حوزه انتخابیه من که اکثرا بین‌المللی محسوب می‌شوند باید چهار خطه شود اظهار داشت: به دلیل بی توجهی عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی و تخصیص اعتبار به موقع و مناسب نبوده و شاهد وقوع حوادث ناگوار هستیم.

آخوندی تصریح کرد: به نمایندگی از مردم مظلوم و صبور غرب خراسان رسماً از آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی که نزدیک به هفت سال همه امکانات و پروژه‌های کشور را در حوزه‌های مهم راه و مسکن معطل گذاشته و سبب بروز خسارت‌های فراوان مالی و معنوی به ملت شریف گشته است، شکایت کرده و تقاضای محاکمه وی را دارم.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است