کد خبر : 126552
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۷ - 15:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رکوردشکنی دوباره فوتی‌های کرونا در کشور/ شمار قربانیان از ۱۶ هزار تن گذشت/ آخـــرین آمار

رکوردشکنی دوباره فوتی‌های کرونا در کشور/ شمار قربانیان از ۱۶ هزار تن گذشت/ آخـــرین آمار

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۷ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۶۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۶۸۷ نفر از آنها بستری شدند.

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۹۶ هزار و ۲۷۳ نفر رسید.

به گفته لاری، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۱۴۷ نفر رسید.

وی اعلام کرد: خوشبختانه تا کنون ۲۵۷ هزار و ۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

لاری افزود: ۳۹۰۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تا کنون دو میلیون و ۳۸۰ هزار و ۱۲۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی همچنین در تشریح استان های در وضعیت قرمز گفت: استانهای تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری ادامه داد: همچنین استانهای آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست
سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست

نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه درهمه دولت‌ها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشت‌آباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است